Punisherkp
Kayıtlı Üye
gule gule kullan kardesim guzel araba almissin masallah
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
teşekkürler abicim aslında gözüm beyazındaydı ama beyaz 156lık dediklerinde beyaza karçı çekimser oldum bi an 200lük aldık ama pejonun niye böyle strateji uyguladıklarını anlamadım beyaz 156 hp siyah 200 hp
valla kendim uğraşamamda bakıyım ankaraya falan gidicem oralarda yaptırırımElektrk olayı sıkıntı değil.kontak sigortasndan +'i ucu alicaksin birde sası baglicaksin.kendin bile yaparsın.ben kendim bağlamıştım.cok kolay bı is her elektriği yapar yani.
hahahhha güzel abi satıyım sana plakalarıhayırlı olsun kardeşim aracın... ayrıca dikkatimi çekti plakalar çok iyi olmuş... Leon (LN) rcz (LV) ikiside ismime uygun
teşekkürlermaşallah key: Allah kaza bela vermesin...
teşekkürlerhayırlı olsun güle güle kullan key:
teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsun inşallah... Güloe güle zevkle kazasız belasız kullanman dileklerimle...
teşekkürlerkazasız belasız! güzel araç
yok 3 versiyon var bu araçda ikisi benzinli 1.6 motor 156 ve 200 hp diğeride dizel 2.0 motor 163 hp200 lükler 2.0 motor değilmiydi
teşekkürler kardeşimmaşallah kardeşim allah kaza bela vermesin..