Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Maşallah güzel araç kanka Hayırlı ugurlu olsun güle güle kullan. Bişi sorucam bu arabalar 1.6 THP 156 HP mi 175 HP mi 200 HP mi?
Hayirli olsun kardesim çok doğru bir secim yapmissin..Allah nazarlardan korusun
güle güle çiziksiz günlerin olsun
Hayırlı olsun,güle güle kullan...
çok teşekkür ederimMaşallah allah kaza bela vermesin
teşekkürler aynen öylekardeşim hayırlı uğurlu olsun..nazar değmesin mükemmel bir araç bence..mercedes bmw logosu olsa 80 90 bin euro gibi fiyata satılacak bir araç
teşekkürler kardeşim ikiside 1600cc sadece tork ve hp farkı var bide 156lıklar otomatik vites 200lükler manuelhayrlı olsun kazasız belasız günlerde kullan...bi sorum olacak bunun 156 bg olanla 200 bg arasında ki motor farkı ne
teşekkürler yakıyoda zatenHayırlı olsun. Erzurumda bu araba çok can yakar. Kazasız belasız inşallah.
teşekkürler evet düşünce daha bi güzel olduÇokk tatli bİ araba gerÇekten dÜŞÜnce daha da bİ tatli olmuŞŞ maŞallahh...
teşekkürler abicimHayırlı siyahlar
ya iki kişilik zaten bizdede başka kimse yok bi kız arkadaşım bi ben ailede herkezde araba var e arkadaş çevreside öyle 3. bi kişiye gerek yok geçen gün bi arkadaş bindi arabaya arkada oturuyor kafasını bir çarptı cama dedim kesin cam gitti allahdan bişe olmadı camaçok kötü bi araba en kısa zamand allah kurtarsın ne denir ki başka
2 kişilik araba olarak satsalar tamam ama ben bi süre kullandım ve pişman oldum. arka koltuklara yetişkinler oturamıyor tavan o kadar alçak ki kasislerde kafalar hep cama çarpıyor
Allah razı olsun abim bidahaki yaza bununla gelirim kahvaltıyaMaaşallah Rabbim kaza bela vermesin Taha Kardeşim
maşşallah kazasız belasız ağız tadıyla binmek nasip olsun...
teşekkürler abicimAllah kaza bela vermessın kardeşim güle güle bin key:
Allah razı olsunallah kaza bela vermesin hayırlısıyla ağız tadıyla binin
teşekkürlerHayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.
xx