Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
her mekanik parçanın tabi ki bi alıştırma süresi vardır,alıştırmazsan alışmayacakmı tabiki alışacak ben de arabayı aldığımda görkemin dediği gibi yaptım,hiç unutmam ertesi sbh 100tl lik benzin alıp ankaraya gitmiştim sıka sıka.her düzlükte 210u sıkıntısız görüyorum bendede bir sıkıntı olmadı.ama su an 0 km bi araba daha alsam sanırım yunus emrenin savunduğu gibi ilk 1000km dikkt ederim sıkıştırmadan vs vs...sonuçta öylede alışacak böylede alışacak bu (işin esprisiyle konuşuyorum).yani blndği gibi araba işi birz da şans işi diye düşünüyorum,ztn bzm 1.6 8v ye kum atsan yakacak ve sorun çıkarmayacak maş birimiz musaya inanıyoruz birimiz isaya,mevzu bu kdr basit bence ve birbirimizi kırmaya gerek yok arkadaşlar...
Can senin verdiğin örnekte boş blok toplayalım dediğin olay zaten sizin showroomdan aldıgımız arabalarımızın öyle oldugunu iddaa ettiğinize geliyor boş blok topladıgında sen topluyorsun bizim showroomdan çıkardıgımız arabaları fabrika üretiyor yani o adam rodajını yapıp gönderiyor senin sanayideki usta yada en kral modifiyecin boş bloğu topladıgında sana hadi ilk marşa sen bas keyfine göre kullan demeyecek heralde. biz burada fabrika üretimi sıfır araçtan bahsediyoruz
alışmayacak die bişi yok sdimi sonuçta aracımızı böle kullansak bi zararımız olmayacağı gibi karımız olabilir 0 parçalar
GRKMSRGL ve yalcingedik gereken açıklamayı ÇOK NET yapmışlar cahil adama bunu anlatsan bile anlar aksini idda etmekte kara cahillikten başka birşey değildir kimse kusura balmasın