Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yazılım

K&N kutu içi filtrenin, alt devirlerde gereğinden fazla hava emilmesine ve dolayısıyla (az yakıt-çok hava) fakir karışıma sebep olduğu söyleniyor. Bu da alt devirleri güçlendirmek yerine zayıflatıyormuş. Siz ise tam tersini söylüyorsunuz. Doğrusu nedir :)
Yanlis var kim söyluyor bunu size :) bizzat denedik test ettik
Leon fr 150
Leon style 1.2
Ibiza 1.2 hepsinde denedik gayet basarili alt devirler icin gayet tatmin edici sonuclar aldık.

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Arkadaşlar merhaba
Fikirlerinize ihtiyacım var
Seat Ibiza 1.2TSİ referans aracım var aracım 90hp 160nm tork yazılım atılınca 130 hp 215 nm tork olacağı yaziyo bir kaç farklı sitede ama ecufast şirketini aradım sağlıklı alınabilecek beygir 25 hp olacağını söylüyor sizce benim aracımın 40 beygir artma ihtimali varmı yapan varsa paylaşabilir mi yada bilgisi olandan düşüncelerini paylaşmasını rica ediyorum

Merhaba benim de 1.0 eco tsi ibiza fr aracim mevcut 110 ps 200 tork iken ecufastte yazilim attirdim 130 ps 240 tork oldu ayni aractan arkadasim da var kalkis yaptik giderken gazladik 2-3 boy fark attim ve yavas yavas acmaya devam ettim arayi fakat sundan sizi temin ederim arscinizi ucucak cok hizlanicak sanmayin cuzzi bir miktar da serilik hiz ve keyif veriyor asiri bir beklenti icine dusmeyin saygilar..

Basarsan doğal olarak daha çok yakıyor,basmazsan sakin kullanımda standart yakıyor.

Şöyle bir düzeltme yapayım. Basınca araç normale göre daha çok yakıyor.
ama sakin kullanayım tasarruf yapayım dersen yazılımdan gelen tork artışından dolayı
normalden daha az gaza baskı uyguladığın için yakıt standarda göre daha az yakıyor.

Geri
Üst Alt