Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yardım stage soft 2 yazılım

Mesajlarınızda Leon TDI yazdığınız için almayın dedim ben yanlış yazdıniz heralde :)

Evet yanlıs yazmısım kusurabakmayın en son 80 bıne bırakıyor hasar bıraz fazla evet ama agır hasarlılarına 70 bınden baslıyor fazlada yok zaten aracdan bende aracım olcaksa leon olsun dıyorum kararsız kaldım ıste sızın tavsıyelerıneze gore hareket edecem

Evet yanlıs yazmısım kusurabakmayın en son 80 bıne bırakıyor hasar bıraz fazla evet ama agır hasarlılarına 70 bınden baslıyor fazlada yok zaten aracdan bende aracım olcaksa leon olsun dıyorum kararsız kaldım ıste sızın tavsıyelerıneze gore hareket edecem

Hasarlıların piyasasını bilmiyorum açıkcası. 18 bin bana fazla geldi ama tabi hasarın nereler olduğuda önemli çamurluk kapı vb önemli değil önden vb kazası yoksa. Tabi siz piyasaya bu konuda daha hakimsiniz sanırım. Hasarlı araç alıp sorunsuz binen arkadaşlarım var. Yazılım konusu vb en son tereddüte düşeceğiniz yer. Eğer içinize siniyorsa alın tabiki. Leon binilmesi gereken bi araç. Ama almadan önce hasar konusunda gerekirse serviste expertizini yapın.. Şimdiden hayırlı olsun alırsanız resimlerinizi bekleriz :)

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Eywahhh hayırlı olsun allah kaza bela vermesın peki memnun musun 2 arac arasında cok fark varmı

dizel araçlarda yazılım benzinliye göre çok daha masraflı uzun vadede ve bakım ister enjektörlerde sorun çıkıyor mantık basikt fazla hava ver fazla yakıt ve 1.2 1.4 1.5 bar devam valfe gerek yok pistonlar kaldırır biyere kadar ama motorun belli başlı aksamları en basit ortalıkta olan sorun enjektör bir bozulursa bedeli ağır olur benzinlide donanım koyduktan sonra hiçbir sorun yok

Geri
Üst Alt