Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yardım stage soft 2 yazılım

Dsg şanzımanlarda biraz problem yaşanılabilir. Araç o kadar torku kaldırmıyor çünkü. Ama çok sıkıştırılmamışsa ve manuelse çok problem olacağını düşünmüyorum. Uzman ellere kontrol ettirirseniz aracı daha iyi bilgiye sahip olursunuz son karar tabiki yine sizin.

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ecufast Stage1 yazılımla ve KN kutu içi filtre ile benim 2017 tdi dsg araba 150bg. O aracın stage 2 olması biraz enterasan. Dsg 350nm torka kadar destekliyor. 350nm üstünü zaten vermiyor. Kendini korumaya alıyor. Bakım aralığını 15000den 10000e çeker, yağı kaliteli kullanırsanız bir sorun olacağını düşünmüyorum. 9000km dir yazılımlı kullanıyorum. Memnunum. Fakat alım öncesi aracı bir yere göstermenizde fayda var.

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Arkadaşın bahsettiği araç Ibiza bende başta Leon sandım ama ibizaya stage 2 150 normal heralde.

Aracım Leon TDI stage 1 ile 140-145 bg arası.O araç stage 2 ise beygir olarak daha fazla olması lazim.
[doublepost=1519896471,1519896358][/doublepost]Heralde almıcam ya bu yazılım benı korkuttu arac suan adam 200 bg dıyor en ıyısı yazılımsız arac a yoneleyım ben
[doublepost=1519896622][/doublepost]12DDBBBE-7244-4755-ADF4-6997BAB1F50A.png12DDBBBE-7244-4755-ADF4-6997BAB1F50A.png
[doublepost=1519897182][/doublepost]Arac 2016 model seat leon tdi stage 2 yazılım atılmıs ve 200 bg olmus arac bu arada 23 bınde bı sıkıntı yasamıcami bilsem yarın alacam ama sıkıntı cıkartırsada maf olduk

selamın aleykum arac alacagım ama stage 2 yzlım war aracda tavsiyeniz alayım mı baska arac mı bakayım baktım arac seat leon fr tdi 150bg

Merhabalar. Dsg şanzımanları 350-400 nm torka kadar kaldırıyor tabi ayrı dsg yazılımı ile. Soft yazılım yada stage 1 yazılımında dsgnin sorun yaşayacağnı sanmyrm. Aracın km de düşük. Ama tabi bu tamamen kullanmla alakalı. Bakımlarını biraz daha erken yaptırır ve iyi markalar tercih ederseniz sorun olmaZ. Burda önemli olan sizin tercihiniz nedir? Normaldede yazılımlı araçmı kullanırsınız? Yada aldığınız araca yazılım yaptırırmısınız? Yolda otobanda arada bir basıp güç denermisiniz. Ne bilim roll yapan birisimisimisiniz? Eğer bunlardan hiç biri değilse stock bir araç almanız doğru. Ama yok ben bu masrafları zaten alırım derseniz turbosunu felan kontrol ettirin expertize sokarsınız zaten sorun yoksa alın. Her yazılımlı araç sıkıntılı yada sıkıntı çıkarır diye bişe yok. Yazılımlı olup çok sağlıklı yürüyen araçlarda var. Saygılar

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Aslında huz tutkum yok ama aracı begendım olsada olur olmasada olur expert de. Hersey cıkıyorsa ozaman sorun olmaz heralde

Yalnız ilk önce araç stage 2 150 bg dendi şimdi stage 2 200 HP civarı diyor ilan sahibi size.O beygirleri big turbo setup ile alan Leon golf ler var.Arac sahibi arkadaş sadece stage 2 ile 200 aldıysa helal olsun :) ilan no paylasirmisin?

525289009
[doublepost=1519897896,1519897872][/doublepost]Bi bak hele ustam alınırmı alınmazmı yardımcı ol bana ya

Ben bu aracı almazdim cunku araç tdi degil TSI yani ilandaki araç benzinli :D

Aynen araç benzinli. 190-200 civarı yzılım artı ufak tefek modifikasyonlarla oluyor.

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt