Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yardım stage soft 2 yazılım

İsmailkyurt

Kayıtlı Üye
selamın aleykum arac alacagım ama stage 2 yzlım war aracda tavsiyeniz alayım mı baska arac mı bakayım baktım arac seat leon fr tdi 150bg

Merhaba, stage 2 yazılımı tahminimce donanımla da desteklemişlerdir. Yazılım Stage 2 olduğuna göre atalım da arabanın hantallığı gitsin değil de, atalım da arabanın sınırları zorlayalım mantığı vardır diye düşünüyorum. "Alsam sıkıntı yaratır mı?" demişsiniz fakat arabaya bakmadan alacağınızı düşünmüyorum. O yazılımla eğer araba İstanbul'daysa kız gibi birşey de beklemeyin bence. Buradan yapılabilecek en güzel yorumun aracı almadan işinin ehli yerlere göstermeniz olacağını düşünüyorum. Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar mutlaka vardır size daha iyi yardımcı olurlar

Cok teskkur ederım araca hava filtresi ile egzos koymus ıstanbul bahceli evlerde kısmetse cumaya kadar bakmaya gidecegım nereye gostermemi onerirsin

Ankara' da yaşadığım için bu konuda pek yardımcı olamayacağım malesef.

Aracım Leon TDI stage 1 ile 140-145 bg arası.O araç stage 2 ise beygir olarak daha fazla olması lazim.

Stage 2 ise dpf felan iptal etmiştir zaten gaza yuklenince duman atar egzozdan ama bu yazilimdan dolayı motorla alakalı bir durum değil.

Peki almamı aracı tavsıye edermısın baska arac a mı bakayım yazılımsız olan a

Size kalmış birsey o hirpalanmamissa alınabilir stage 2 Astra kullanan arkadaşım var yıllardır biniyor bir sorun yaşamadi araciyla.

Teskkur ederım bilginiz için daha 24 bınde arac heralde hırpalanmamıstır dıye umuyorum expert de motor perfomansından felan bellı olur heralde

Geri
Üst Alt