sizin kullandığınız leon espsiz leon olmalı diye düşünüyorum yoksa leon o saydığınız arçlardan yol tutuş anlamında aşağı kalır yanı yok ki bi golfle aynı viraj girdik ben golfün arkasına kadar yapıştım golfü kullanan arkadaş kaymaya başladı bu örnekler çoğaltılabilir.... heleki focus demişsinizbenim arkadşımda focustan sonra benim leonu kullandı şaştı kaldı her açıdan araca ya sizin arkadaş ya benim arkadaş anlamıyo araçtan o zamn diyorum
leonun konsol kalitesi ve ses izolesi golfe göre zayıf olabilir bunu kabul edebilirim fakat golfe göre diyorum dikka edin yıllardır sınıfının en kaliteli aracı olan golften bahsediyoruz bırakında o kadar olsun fark
ben leonu aklımdan bile geçirmiyordum golf 4 vardı bende 5 alayım derken doğuşa leon gördüm teste çıktım işte benim aracım bu dedim her önüyle zevkli bi araç olduğunu düşünüyorum ki gullietta astra a3 hepisni test ettim hepsinide alıcak güzüm vardı çok şükür ama leon dedim iyiki almışım diyorum bir bakan bir daha bakıyor çünkü....
sonuç olarak alacak arkadaş golfüde test et leonuda test et ben öyle yaptım aklıomdaki araçları test ettim leon içime sindi bana uyum sağladı sizde o zamn sizi en çok çekene bağlanacksınız herkesin görüş bakış açısı farklıdır o yüsden burda sormakla değil test sürüşü yapmanızdan geçer sorularınızdaki cevaplar..
ne olursa olsun tasarım olarak sınıfını en kötü aracı golf6 malesef 2006 yılında çıkmış 7 yıl olmuş az makyajla kaç araç ayakta durabilir leondan başka..... allah gönlünüze göre versin inşallah alacak olan arkadaşın...saygılar ...