babaerkan
Kayıtlı Üye
boyle bende
ender,resimdeki numara atman gereken vitesimi gösteriyor?sen o an 2 ile gidiyorsun sanırım..
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
boyle bende
ender,resimdeki numara atman gereken vitesimi gösteriyor?sen o an 2 ile gidiyorsun sanırım..
erkan evet ok isareti var ise degistirmen gereken vitesi gosteriyo, ok isareti yoksa o an ki vitesi gosteriyo... ben dedigin gibi goruntu almak icin 2 de gidip devri yukselttim de bi de geri vites gostergesi yok bilginize
bende cuma günü avek'e gidecem bakalım onlar yapabilecek mi bu güncellemeyi
Seat sakarya dan haber geldi. Arac motor koduna yonelık herhangibir guncellenme recall olmadıgını soyledıler. Diger araclara yapılan islemin recall dahilinde olmadıgını soyledi. Dogus bolge sorumlusuyla bu konuyu gorusmusler ve yazılım guncellemeyi riskli olarak degerlendirmis. Recall olmadan yapılan guncellestırmenin arac ıle ılgılı sıknıtı yaratabilecegi soylenmis.
Ben bir risk olacagını dusunmuyorum ancak ilerde bir problem olursa garanti konsunda sorun cıkarırlar mı?
Vites gostergesi istedigim bir ozellıktı. İzmit e goturmeyi dusunuyorum.
korktuğum başıma geldi bunlarda beceremedi yok farklı serideki şasi nolarına göre güncelleme yapılıyormuş böyle saçma birşeye hayatımda ilk defa şahit oluyorum Ender abi ne olur söylesene senin şasi numaran kaçla başlıyor ve aracın kaç model bu dallamalar uğraşmak istemedikleri için mi acaba böyle birşey söylüyor
Seat sakarya dan haber geldi. Arac motor koduna yonelık herhangibir guncellenme recall olmadıgını soyledıler. Diger araclara yapılan islemin recall dahilinde olmadıgını soyledi. Dogus bolge sorumlusuyla bu konuyu gorusmusler ve yazılım guncellemeyi riskli olarak degerlendirmis. Recall olmadan yapılan guncellestırmenin arac ıle ılgılı sıknıtı yaratabilecegi soylenmis.
Ben bir risk olacagını dusunmuyorum ancak ilerde bir problem olursa garanti konsunda sorun cıkarırlar mı?
Vites gostergesi istedigim bir ozellıktı. İzmit e goturmeyi dusunuyorum.