Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Vites gostergesi olmayan makyajli leon kalmasin :)

• Konbuyu başlatan swotr
  • Başlangıç tarihi
ender,resimdeki numara atman gereken vitesimi gösteriyor?sen o an 2 ile gidiyorsun sanırım..

erkan evet ok isareti var ise degistirmen gereken vitesi gosteriyo, ok isareti yoksa o an ki vitesi gosteriyo... ben dedigin gibi goruntu almak icin 2 de gidip devri yukselttim de :D bi de geri vites gostergesi yok bilginize :)

tamam toprak birşey olursa forumdan iletişime geçebilirsin yardımcı olurum..

erkan evet ok isareti var ise degistirmen gereken vitesi gosteriyo, ok isareti yoksa o an ki vitesi gosteriyo... ben dedigin gibi goruntu almak icin 2 de gidip devri yukselttim de :D bi de geri vites gostergesi yok bilginize :)

Kullanımda pek bir ise yaramaz ama görsel olarak yinede güzel bir özellik.bir ara bende yaptiririm:)

Seat sakarya dan haber geldi. Arac motor koduna yonelık herhangibir guncellenme recall olmadıgını soyledıler. Diger araclara yapılan islemin recall dahilinde olmadıgını soyledi. Dogus bolge sorumlusuyla bu konuyu gorusmusler ve yazılım guncellemeyi riskli olarak degerlendirmis. Recall olmadan yapılan guncellestırmenin arac ıle ılgılı sıknıtı yaratabilecegi soylenmis.
Ben bir risk olacagını dusunmuyorum ancak ilerde bir problem olursa garanti konsunda sorun cıkarırlar mı?
Vites gostergesi istedigim bir ozellıktı. İzmit e goturmeyi dusunuyorum.

bende cuma günü avek'e gidecem bakalım onlar yapabilecek mi bu güncellemeyi

korktuğum başıma geldi bunlarda beceremedi yok farklı serideki şasi nolarına göre güncelleme yapılıyormuş böyle saçma birşeye hayatımda ilk defa şahit oluyorum Ender abi ne olur söylesene senin şasi numaran kaçla başlıyor ve aracın kaç model bu dallamalar uğraşmak istemedikleri için mi acaba böyle birşey söylüyor :(

Seat sakarya dan haber geldi. Arac motor koduna yonelık herhangibir guncellenme recall olmadıgını soyledıler. Diger araclara yapılan islemin recall dahilinde olmadıgını soyledi. Dogus bolge sorumlusuyla bu konuyu gorusmusler ve yazılım guncellemeyi riskli olarak degerlendirmis. Recall olmadan yapılan guncellestırmenin arac ıle ılgılı sıknıtı yaratabilecegi soylenmis.
Ben bir risk olacagını dusunmuyorum ancak ilerde bir problem olursa garanti konsunda sorun cıkarırlar mı?

İzmit Keleşler otoya giderseniz Oğuz ustayı bulun. Serbay arkadaşımızdır derseniz ona uygulamışsınız benim aracada yapın demeniz yeterli olur. Farklı bir durum olursa yardımcı olabilirim seve seve.. :)

korktuğum başıma geldi bunlarda beceremedi yok farklı serideki şasi nolarına göre güncelleme yapılıyormuş böyle saçma birşeye hayatımda ilk defa şahit oluyorum Ender abi ne olur söylesene senin şasi numaran kaçla başlıyor ve aracın kaç model bu dallamalar uğraşmak istemedikleri için mi acaba böyle birşey söylüyor :(

2009 agustos da aldim 2010 model.. sasi VSS diye basliyor 1P .. enescim olabilir belki de guncellemeyi uretilen sasi nolarina gore parti parti yayinliyolardir, bana esenyurt dogusta guncelleme yok demislerdi 2 ay oncesinde.. ondan 6-7 ay oncesinde ayguvde de makyajlilara guncelleme geldigini duymustum benimkine yok demislerdi.. oraya gidene kadar dogus maslak a gitseydin dicem ama biliyorum cevabini :)

garantide niye sorun olsun ne yapan disarsi, ne yazilim herhangi bi yazilim degilki servis yapiyo.. su ana kadar bi problem yok aracta, gayet guzel calisiyor :)

Geri
Üst Alt