Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Vites gostergesi olmayan makyajli leon kalmasin :)

• Konbuyu başlatan swotr
  • Başlangıç tarihi
vites göstergesi guncellemesini yaptırabilen var mı? Yaptıran varsa nasıl yaptırdıgını paylasabilir mi?

bende cuma günü avek'e gidecem bakalım onlar yapabilecek mi bu güncellemeyi

vites göstergesi guncellemesini yaptırabilen var mı? Yaptıran varsa nasıl yaptırdıgını paylasabilir mi?

arkadaslar guncellemenin adi vites gosterge guncellemesi degil :) yazilim guncellemesi deyin, o guncellemeyle gelen bir ozellik bu sonucta :D

Bir sebep ile, Maslak Doğuş ta Serkan Bey ile tanıştım, konusuna hakim, iyi niyetli, elinden geldiğince yardımcı olan deneyimli bir servis danışmanı.

Ben yaptırdım İzmit Keleşler otoda serviste yardımcı olabilirim size bu konuda.. Ayrıca hemşerim gelmiş foruma aktif görmek isteriz senide aramızda :)

yaptıran arkadaşlar vites göstergesi sizde de kücük mü..bir videoda büyük görmüştüm bir arkadaş bluetooth olanlarda büyük makyajlılarda kücük demişti

Ben yaptırdım İzmit Keleşler otoda serviste yardımcı olabilirim size bu konuda.. Ayrıca hemşerim gelmiş foruma aktif görmek isteriz senide aramızda :)

Tesekkrler . Sakarya öztürklerden cevap bekliyorum. burada yaptıramazsam izmit e gelirim

Geri
Üst Alt