Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Üsttekine Cevap Ver Alttakine Soru Sor:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla ne sen sor ne ben solim :D:D

Peki Kadıkoymu Caddebostanmı

ikisinide cok sewerim hatta kadıkoyde ew war ama caddebostan nedense super gelio bana..

ıslak hamburgermi? dürüm dönermi?

Tabıkı ıslak hamburger :D:D

Peki ıssız bır adaya dussen yanına alacagın 3 sey nedir?

düşeceimi onceden bilipte yanıma bişey almam gerekiyosa telefon fişek bide kurtarmalarını bekleyene kadar guzel bi kız olabilir:D

106gti mı saxo vtsmi?

Sasmam dıyosun bunlar yeter :D:D

Peki sana deselerkı 1 depoyla 2 hafta ıdare et deseler edermısın yoksa aman baslarım benzınıne dıyıp basarmısın ?

---------- Post added at 00:24 ---------- Previous post was at 00:23 ----------

düşeceimi onceden bilipte yanıma bişey almam gerekiyosa telefon fişek bide kurtarmalarını bekleyene kadar guzel bi kız olabilir:D

106gti mı saxo vtsmi?

106 gtı tabıkı

Lpgde 500 benzınde hıc denemedım ama sole solım benzınde 20 tl 50 km gıdıyo :D:D

Pekı sana 3 secenek werseler bunlar Focus TDCİ Fıesta tDCI BIDE leon TSI deseler hangısını alırdın?

ben dizelciyim abi focus derdim st bodykit direk.. ama tsi lerde fazla yakmıyo tside olabilirdi..

bi sigara içip gelsem olurmu?:D

---------- Post added at 00:28 ---------- Previous post was at 00:27 ----------

yok yok leon tsi alırdım ben:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt