Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Üsttekine Cevap Ver Alttakine Soru Sor:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
konu dagılmasın lütfen zaten açarlar bu konu hakkında zamanı gelince..

Simdi ogrendim ve gelmek istiyorum :)

ne yapilacak bu bulusmada ?

valla Sapanca tarzı bişey olcak galiba tam konusmadık haber verilir ayarlayınca:D

araban dizelde olsa benzinlide olsa gelirmisin peki?

araciim dizel, gerekirse basar gelirim; bir benzinli kadar yakarim :D :D

Anitkabir' i de gezecek miyiz?

gezmek isterseniz tabikide gezeriz bunları Levent Abiler falan dusunup programlayıp haber verirler sizlere zaten..

peki ben istanbula gelsem iyi ağarlarmısın:D

ya bu kaplama olayı çok canımı sıktı 4-5 tane citti sebep war o yuzden yaptırmıcam %90.ama jant yapcam bitane iyisinden.rengi hosuma gidiyo zaten ama beyaz varkende koyu fümeye gerek yok diye dusunmustum:D

sence nolursa olsun yaptırmalımıyım:D

her ne olursa olsun yaptırmalısın :D

murat arabayı kaplatsınmı kaplatmasınmı :D

kaplatmasın.. boyasında cok sorun cıkıcak hepsini gittim konustum araştırdım olacak gibi deil yani..

istanbula gitsekmi?

Gel murat gelde benim mesajı hiç etmişsin dikkat et soru cevap şelinde gidiyordu muratım...

ben cevap vereyım sana hayatım havalar nasıl olursa olsun senın havan guzel olsun :):)
sızce ımzamı gorunce cezmı abı seslı olarak ne demıstır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt