Çağlar Uluçay
Kayıtlı Üye
S.K. turkiye turu atmis, C.K.yi bulmayi hirs yapmis kendine..
ne diceğini bilemeyen M.İ isimleri yanlış yazarak hedef şaşırtmaya çalışıyormuş
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Hayatını ders vererek geçiren M,İ ingilizce dersleriyle yunanca dersini karıştırmış şuan işin içinden çıkılmaz bi hal almış
S.k ve Ç.u nun baskılarına dayanamayıp ağlayarak scw den üyeliğini silmeye çalışan M.İ yi kedileri durdurmuş
İtiraf.com'un kurucu üyesi olarak ek gelir sağlayan Merve Hanım şu aralar, itiraf edenin çok olmadığı bir dünyada yaşadığını dile getirerek ingilzice öğretmenliğine soyunduğunu açıkladı...
abi hane kimseye söylemiycektin aramızda kalıcaktı ben senin istanbulda yan dairede oturduğunu gerçekte aracının olmadığını buluşmalarda arkadaşının arabasıyla geldiğini kimseye söylemedimyannış gelmiş haber ben 10 boy demiştim ayrıca araban 18 t değil 1.6 signoymuş aldım haberini bu işler 2 tampon ve 1 jantla olmuyor