ultraslanonur
Kayıtlı Üye
temiz toledo techno bulmak zor leona yönelmekle iyi bir iş yapmışsın bu arada bi model üzerinde yoğunlaşman iyi bir gelişme..
ee abi bir yerden başlamak lazım:=)
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
temiz toledo techno bulmak zor leona yönelmekle iyi bir iş yapmışsın bu arada bi model üzerinde yoğunlaşman iyi bir gelişme..
Bu konu tsi aracina lpg takip kullanan bir uye forumda olmadigi surece acikliga kavusamayacak ne yazik ki..
abı ısın kullanıcısı olmak da bır cozum degıl bu konuda.Isın mantıgını bılmek lazım,teknık acıdan arastırmasını yapmak lazım.Yukarda da yazdım kullananlar mutlaka vardır hıc yok degıldır ama sorunsuz calısan,performans kaybının olmadıgı bır sıstem degıldır
Perf. kaybi olacagina 0 katiliyorum Can..ancak ozellikle brc gibi firmalarin bu konuda arge lerine ciddi anlamda yatirim yaptiklarini bilmemden hareketle en azindan stabil calisan sistemlerin olabilecegini dusunuyorum bende..