Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
BMW yetkilileri aracı inceleyip %100 markanın kusuru olarak tespit ettiler ve aracın 0km'sini verdiler. Ben niye kusura bakayım markanın hatası buayberk kusura bakma ama o akraban duz yolda gıderken bence bır cukura dusup aırbag sensoru parcalamıs gorunen o bu sekılde olan leon bıle var
Birde Volkswagen'lerdeki gaz pedalının yerden olması çok harika birşey yani Volkswagen'lerde paspasın gaz pedalına takılması imkansız gibi birşey
Aynen abi katılıyorum. Her otomobil üreticisi hata yapıyor. Ama böyle, Toyota bir aileyi katletti şeklinde propoganda yapmak yanlış. Zamanında da Audi TT'leri frenlerindeki hatadan dolayı toplamışlardı. Ki paspas nerde fren nerde..yurt dışındaki geri çağrılma olaylarını bir kenara koyarsak toyota hakikaten sağlam bi firma benim gözümde araçlarıda bir o kadar sorunsuz ben etrafımda hiç şikayetini duymadım kullananların, toyotadan 2-3 misli fazla fiyatla satılan markalardada bu çağrılma olayları oldu, burada önemli olan firmanın en azından bundan sonra doğacak zararlardan müşterilerini koruyabilme düşünceside önemlidir diye düşünüyorum.
paspas alttan çıkıp frenle gazın arasına girmiş heralde çünkü onun gibi bişey demişti arkadaş, yoksa ben de ihtimal verememiştim ilk başta ama işte nasıl olduysa olmuş artık, bu paspas olayı sakat bi mevzu ben sabah akşam kayan paspas ve ek parçalarını düzeltmekten bıktım, şu anki cmaxte de sol ayak dinlendirme bölgesindeki ekli parça yerinden çıkıp debriyajın yanına geliyo, arabayı satma ihtimalim olmasa mobilya zımbasıyla zımbalıycamabi 190E'de pedal yerden değil miydi. ??