Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
paspasa takılmamıs mı ya orda
toyota nın ne sucu var
Para kolay kazanılmıyor yıllarca çalışıp bir araba alıyorsun ailenin canını emanet ediyorsun içinde can taşıyorsun bir araba yapıyorsan en ince detayına kadar düşünmek hesaplamak zorundasınvar özgür mühendislerin herşeyi hesaplaması lazım...
Araba alırken hiç bir zaman Alman'dan şaşmıcaksın
Para kolay kazanılmıyor yıllarca çalışıp bir araba alıyorsun ailenin canını emanet ediyorsun içinde can taşıyorsun bir araba yapıyorsan en ince detayına kadar düşünmek hesaplamak zorundasın
Örnek kendi aracımızdan vereyim bizim Jetta'da ön paspaslar sabitlenebiliyor ve sabitledikten sonra tırnaklarını elinizle çıkarmanız gerekiyor yerine takınca hiç bir şekilde hareket ettiremiyorsunuz
Zaten Toyota markasına soğuktu babam buda tuzu biberi oldu.Dayımda Toyota Avensis var bu konuyu göstericem.Passat'a geçmenin zamanı geldi sanırım Araba alırken hiç bir zaman Alman'dan şaşmıcaksın
Gaz pedalı geriye gelmiyosa önce paspası geriye çekerim, yoksa ayağımı gaz pedalının altına sokar, levye gibi pedalı kaldırmaya çalışırım.
Paspas pedalın altına sıkıştı diye Toyota katil oluyosa, o zaman bütün otomobil üreticileri dünyanın en büyük katilleri. Her sene trafikte, otomobillerin içinde kaç kişi ölüyo.
Benim Leondada sabitletmiştim Ömer.
Paspas, sabitlemesi olmayan her araçta pedalların altına sıkışabilir. Da tabi, Toyota'yı kötülemek için yer arıyosan benim yapabileceim bişey yok.fark da bu ailenin gazlarken ölmemesi zaten..
paspasa gaz pedalı sıkışcak tasarım Toyota'ya ait adama değil..
Paspas, sabitlemesi olmayan her araçta pedalların altına sıkışabilir. Da tabi, Toyota'yı kötülemek için yer arıyosan benim yapabileceim bişey yok.
Bir akrabamız E46 3 serisi ilk çıktığı zaman almıştı. Düz yolda giderken durup dururken bütün airbagleri açılıp kaza yapmasına sebep olmuştu. Demekki BMW'nin yaptığı tasarımda yanlış, BMW katil.
fark da bu ailenin gazlarken ölmemesi zaten..
paspasa gaz pedalı sıkışcak tasarım Toyota'ya ait adama değil..