Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Torpidodan gelen "tık tık tık " sesi !!

aynı ses bendede var elektrikçi 200 liraya keserim dedi Gebzede bazen tık tık şeklinde bazen tak tak bazende cat cat diye geliyor klima veya kalorifer valfi nden geliyormuş
Peki nasil kesecekmiş sesi ? Bilgi verdi mi sana ?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Torpido yüksek söküp yapacağını ve 2-3 saat süreceğini söyledi vaktim olmadığı için yaptıramadım

Arkadalar selamunaleykum hayırlı kazasız keyifli sürüşler dilerim. Benzer bir problemde ben yaşıyorum 2014 model Leon 1,6 tdı dsg şanzıman arac sahıbıyım arac sıcak soguk fark etmıyor calıstıktan sonra torpidonun o taraftan sanki bozuk para gogsun ıcıne dusmus gıbı hafif titreme sesi geliyor 10 sn bir video cektim nasıl yukleyecegımı bılemedım yardımlarınız ıcın cok tesekkur ederim sımdıden

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadalar selamunaleykum hayırlı kazasız keyifli sürüşler dilerim. Benzer bir problemde ben yaşıyorum 2014 model Leon 1,6 tdı dsg şanzıman arac sahıbıyım arac sıcak soguk fark etmıyor calıstıktan sonra torpidonun o taraftan sanki bozuk para gogsun ıcıne dusmus gıbı hafif titreme sesi geliyor 10 sn bir video cektim nasıl yukleyecegımı bılemedım yardımlarınız ıcın cok tesekkur ederim sımdıden

Dropbox - Video 3.05.2017 19 10 24.mov

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Leonlarin klasik sesi bu klima motorundan geliyo torpido gozunun tam altindan ama bu bi ariza falan degil normal yani

Arkadaslar sorunun kaynağını rastgele buldum :) lpgye gecince yapiyor benzine gecince tekrar ses kesiliyor.. En azindan lpg ile ilgili bir problem olduğunu anlamiş oldum

Arkadaslar sorunun kaynağını rastgele buldum :) lpgye gecince yapiyor benzine gecince tekrar ses kesiliyor.. En azindan lpg ile ilgili bir problem olduğunu anlamiş oldum

LPG ile ne ilgisi olabilir ki? Bende de geliyor ses klimayı kapatınca sanki rezistans eski haline dönermişcesine tık tık tık, çok önemsemiyorum çünkü arkadaşların da dediği gibi sadece klimayı kapatınca oluyor

LPG ile ne ilgisi olabilir ki? Bende de geliyor ses klimayı kapatınca sanki rezistans eski haline dönermişcesine tık tık tık, çok önemsemiyorum çünkü arkadaşların da dediği gibi sadece klimayı kapatınca oluyor
Valla lpg ile ne alakasi var ben de bilmiyorum ama benden gelen ses sanırım klima ile alakalı değil. Ozellikle denedim benzine gecince ses gidiyo, gaza aliyorum ses başlıyo bunu tekrar tekrar yaptim..

Valla lpg ile ne alakasi var ben de bilmiyorum ama benden gelen ses sanırım klima ile alakalı değil. Ozellikle denedim benzine gecince ses gidiyo, gaza aliyorum ses başlıyo bunu tekrar tekrar yaptim..

Kardeş ,
sendeki sakın lpg enjektörlerinin tık tık tık tık seri şekilde sürekli gelen sesi olmasın? Yeni lpg enjektörleri sessiz, eski enjektörler tık tık tık tık ses yapar?

Kardeş ,
sendeki sakın lpg enjektörlerinin tık tık tık tık seri şekilde sürekli gelen sesi olmasın? Yeni lpg enjektörleri sessiz, eski enjektörler tık tık tık tık ses yapar?
Şöyle bir sey var kardeşim benim vites 1 ve 2 ye geçmiyordu, cok yer gezdim en sonunda ustanin biri anladi ki lpg filtresi vites kollarina sürtüyor ve gecmesine engel oluyordu. Lpg filtresinin yeri degismesi gerekiyormuş. Ben de zaman bulamadigim icin bir telle yukari dogru çektirerek bagladim sorun kalmamisti. Sonrasinda yağ degistirmeye goturdum izmite. Orada tanidik teli söktü ve sıkı bir şekilde cırt kelepçeyle bağladı kabloları.. Bu olaydan sonra ses gelmeye başladi ama ben yağ yeni oldugu icin keçelerden geliyor diye düşündüm.. Simdi rastgele buldum sorunu. Belki cırt kelepceyle bagladigi yerde bir sürtünme falan vardır.. Insallah boyle bir seydir enjektör değildir :((

Geri
Üst Alt