Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Torpidodan gelen "tık tık tık " sesi !!

Heh iste kardes ben de bubsesten bahsediyorum. Arac ilk calistiginda ses yok, sonra 1 2 km yol gidince basliyo ve susmuyor. Klimayi ac kapa yapiyorum yine gitmiyor ses.. Dedigin gibi sanki bir pervaneye sürtüyor

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dur ben sana o konuyu bulacam. Eski kasa leon demi seninki bu sesten yakınanlar konu açmıştı.
Aha da buldum konuyu, de hadi buyur : Torpido dan gelen tik tik tik sesleri | SCW - Seat Club World - Seat, Seat Forum Türkiye

Aslında ses tık tık tık değil ya da tik tik tik de değil :)
Bildiğin tak tak tak tak.... diye
Daha önce birşey yoktu şubat başı uzun yola gidip geldik tam döndük şükür dedim arabayı evin önüne çektim rolantide bir baktım torpidodan tak tak tak tak diye ses geliyor. Önce heralde titremeden dolayı bir şey sallanıyor torpido içinde dedim. Hatta açtım baktım bir şey yok.
Ondan sonra ses sık sık olmaya başladı.
Kayınpederin olduğu için araba açıkcası servise de götürmedim işlerden dolayı. Tabi o da götürmedi.
Ama bence de sıkıntı klimadan kaynaklı.
Bizde klimayı açınca ses gidiyor. Ya da 1-2 dakika içinde kendi kesiyor.
Kısacası sinir bozucu bir ses..

Aslında ses tık tık tık değil ya da tik tik tik de değil :)
Bildiğin tak tak tak tak.... diye
Daha önce birşey yoktu şubat başı uzun yola gidip geldik tam döndük şükür dedim arabayı evin önüne çektim rolantide bir baktım torpidodan tak tak tak tak diye ses geliyor. Önce heralde titremeden dolayı bir şey sallanıyor torpido içinde dedim. Hatta açtım baktım bir şey yok.
Ondan sonra ses sık sık olmaya başladı.
Kayınpederin olduğu için araba açıkcası servise de götürmedim işlerden dolayı. Tabi o da götürmedi.
Ama bence de sıkıntı klimadan kaynaklı.
Bizde klimayı açınca ses gidiyor. Ya da 1-2 dakika içinde kendi kesiyor.
Kısacası sinir bozucu bir ses..
Aynen cok sinir bozucu.. bazilari diyo ki müziği ac sesi duyma. Neden biyle bir sey yapayim ki ? 2008 model araba yani neden bu seslere maruz kalayim ki ? Ben bi sanayiye gideyim bakayım

Aynen cok sinir bozucu.. bazilari diyo ki müziği ac sesi duyma. Neden biyle bir sey yapayim ki ? 2008 model araba yani neden bu seslere maruz kalayim ki ? Ben bi sanayiye gideyim bakayım

Simdi sanayiden geldim, adam diyo ki bu ses normal, onceden de varsir sen dikkat etmemissindir. Fincanlarda hafif aşınma var ama degisecek bir durum yok dedi. Isin garibi usta bakarken cok ses yapmadı, onun yanindan ciktim ses yapmaya basladi yine. Ben vallahi kafayi yicem !! Bildigin dizel motorlu araba gibi lık lık lık lık ses yapiyo gaza basinca ses hızlanıyor !!

Simdi sanayiden geldim, adam diyo ki bu ses normal, onceden de varsir sen dikkat etmemissindir. Fincanlarda hafif aşınma var ama degisecek bir durum yok dedi. Isin garibi usta bakarken cok ses yapmadı, onun yanindan ciktim ses yapmaya basladi yine. Ben vallahi kafayi yicem !! Bildigin dizel motorlu araba gibi lık lık lık lık ses yapiyo gaza basinca ses hızlanıyor !!

O iş zaten hep öyle oluyor. Geçen hafta da ben arabayı servise götürdüm arka tekerden sürtme sesi geliyor diye ama ustayla test sürüşüne çıkınca herhangi bir ses çıkarmamıştı araç...
Bence bu ses klimadan gibi... Klima motoru/kompresör (artık neyse) sanırım o tarafta zaten.

O iş zaten hep öyle oluyor. Geçen hafta da ben arabayı servise götürdüm arka tekerden sürtme sesi geliyor diye ama ustayla test sürüşüne çıkınca herhangi bir ses çıkarmamıştı araç...
Bence bu ses klimadan gibi... Klima motoru/komresör (artık neyse) sanırım o tarafta zaten.
Klima motoru bozulmasin da Allah korusun, bi de onla uğraşmayayım. Hani biri bana dese ki sorun bu, tamam dicem. Ama kimse düzgün bir şey söylemiyor ki

aynı ses bendede var elektrikçi 200 liraya keserim dedi Gebzede bazen tık tık şeklinde bazen tak tak bazende cat cat diye geliyor klima veya kalorifer valfi nden geliyormuş

Geri
Üst Alt