Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Torpidodan gelen "tık tık tık " sesi !!

justasecond

Kayıtlı Üye
Oncelikle tüm müslüman aleminin Regaip kandili mübarek olsun... Arkadaşlar 2 gündür tuhaf bir sorun yaşıyorum. Araç rölantideyken teyp kısmının arkasina doğru "tık tık tık tık" diyebses geliyor. Gaza bastigimda ise bu ses hızlanarak devam ediyor. Arac hareket halindeyken 20 30 km hiza kadar duyabiliyorum bu sesi. Hiz arttikca gelip gelmedigini bilmiyorum çünkü motor sesi bastırıyor.. Bu neden olabilir acaba ? Klima ile alakali olacağıni düşündüm ama klima ya da havalandrima acik degil.. yardimlarinizi bekliyorum..

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok mu yardim edecek biri ?

kardeşim araç önden darbe aldımı yada ön cam değişti mi ? bundan dolayı olabiliyor.benim aracın ön camı değiştikten sonra oldu bu ses. ön kaput kapağını hızlıca kapa o ses gidiyor. bazende kendi kendine tekrar ortaya çıkıyor .kaputu açıp kapatınca düzeliyor bendeki ses

kardeşim araç önden darbe aldımı yada ön cam değişti mi ? bundan dolayı olabiliyor.benim aracın ön camı değiştikten sonra oldu bu ses. ön kaput kapağını hızlıca kapa o ses gidiyor. bazende kendi kendine tekrar ortaya çıkıyor .kaputu açıp kapatınca düzeliyor bendeki ses
Araba bendeyken darbe almadi. 5 aydir kullanıyorum 3 gundur geluyor bu ses.. Ön cam değişmiş benden once ama simdiye kadar neden yapmadi o zaman ? Bir sey dönerken bir yere sürtüyor sanki, öyle bir ses benimki..

Araba bendeyken darbe almadi. 5 aydir kullanıyorum 3 gundur geluyor bu ses.. Ön cam değişmiş benden once ama simdiye kadar neden yapmadi o zaman ? Bir sey dönerken bir yere sürtüyor sanki, öyle bir ses benimki..

valla hocam araba esneyince oluyor genelde .bence camdan kesinlikle .çünki kimde hangi leon varsa cam değişince mk3 lerde hep aynı sorun var kronik çok duydum.ama sendeki sürtme gibi diyorsan bi sanayide göster derim.

Gostercem zaten kardesim ama burda anlayan adam yok ki ! En yakin servis de Sakarya'da.. Bu arada benimki 2008 model, mk3 değil :)

olsun yinede cam bence özellikle mk3 lerde o şikayet çok . sendekide aynı sorundan olabilir :)

Torpidodan geliyorsa ses klimadan.
Bir daha ses geldiğinde klimayı aç, aksine sesin kapandığını göreceksin. Tabi aynı sesden bahsediyorsak.
Benim kayınpederin arabasında var bu ses (İbiza). Torpidonun arkasından geliyor.
Hatta videoda çekmiştim ama nete koymadım.
tık tık tık tık tık tık..... diye uzayıp giden bir ses... biraz yapıyor sonra duruyor kendi.
Bazen arabayı ilk çalıştırmada yapıyor bazen gaza ilk basınca yapıyor.
Sanki orada bir pervane varda döndükçe bir yerlere çarpıyormuş gibi.

Torpidodan geliyorsa ses klimadan.
Bir daha ses geldiğinde klimayı aç, aksine sesin kapandığını göreceksin. Tabi aynı sesden bahsediyorsak.
Benim kayınpederin arabasında var bu ses (İbiza). Torpidonun arkasından geliyor.
Hatta videoda çekmiştim ama nete koymadım.
tık tık tık tık tık tık..... diye uzayıp giden bir ses... biraz yapıyor sonra duruyor kendi.
Bazen arabayı ilk çalıştırmada yapıyor bazen gaza ilk basınca yapıyor.
Sanki orada bir pervane varda döndükçe bir yerlere çarpıyormuş gibi.
Heh iste kardes ben de bubsesten bahsediyorum. Arac ilk calistiginda ses yok, sonra 1 2 km yol gidince basliyo ve susmuyor. Klimayi ac kapa yapiyorum yine gitmiyor ses.. Dedigin gibi sanki bir pervaneye sürtüyor

Geri
Üst Alt