Ali
Kayıtlı Üye
Benim aracımda hararet müşürü ile ilgili bir problem var mı bilmiyorum. vag-com'da herhangi bir hata kodu çıkmıyordu. Motor sıcaklığı da normal gibi, 60'dan yavaş yavaş yukarı 90'a doğru çıkıyor ve orda sabit kalıyor. Araç hareket ederse, herhalde karşıdan gelen soğuk hava ile motor soğuyor, sıcaklık düşüyor biraz. yani normal gibi gözüküyor. Ha şöyle birşey gözlemledim, aracım kolay kolay ısınmıyor. klimayı ısıtmaya getiriyorum(kompresör kapalı tabi), 15-20 dk sonra ancak sıcak hava vermeye başlıyor ki o bile sıcak sayılmaz, ılık. Bilmiyorum hararet müşürü ile alakası var mı...
Asıl can sıkıcı olan, araç yığılıyor, motor çok cansız, gitmek istemiyor gibi, çok hantal. Benzinde de aynı, lpg'de de. Mesela benzindeyken hızlı kalkış yapıyorum, 1. vitesten 2.ye atıyorum, gaza da yükleniyorum tabi, önce devir düşüyor, boğulur gibi oluyor motor, sonra yükseliyor. lpg'de kalkarken de biraz daha iyi benzine nisbeten.
müşürden değil sanırım seninki dostum..sende sadece rolanti sorunu yok..arabanın gaz yememe sorunu var..peki ustalar ne diyor son olarak..ellerinden birşey gelmiyor mu yani..tepeden tırnağa bi bakılsa sıfırdan..