CUPRA
Forumdan Uzaklaştırıldı
Yorumumu neden üzerinize alındığınızı anlayamadım. Ben Mert Bey'in her konuda yardımcı olmaya çalıştığını ve hiçbir zaman servise getir gibi birşey demediğini de görebiliyorum. Yorumlarımda şahsa yönelik hiçbirşey de yazmadım.Bence yanlış düşünüyosun kimseyi kimsenin aptal yerine koyduğu yok insanlar yetkili servislerden çekiniyo olabilir ve burda bunu sorduğunda insanların yetkili servise götürmen daha mantıklı olur bu sorunu dışarıda halletme demesi gayet doğal..... insanların yorumlarının silinmesi silinen yorumların içindeki bir kaç cümle yada bir kaç harfle sınırlı değildir insanların şevkini düşüncelerini değiştirebilir..... Tabi ki herşeyde herzaman yetkili servise götürülmeyebilir araç ancak burda sitenin çoğunluğu tüketicidir kimse servis çalışanı yada primcisi değil.... Mert abi bile bu konuda bize yardımcı olmakla beraber herzaman üzerine bastıra bastıra ben servis adına değil kendi adıma burdayım der... insanların bu konudaki yetkili servise götür yorumları onları ilgilendirir ve bu yorumun yapılmasını istemeyen konunun altına belirtir lütfen yetkili servise götür yorumu yapmayın diye.......
bu arada bu laf seni neden rahatsız etti anlamadım....???
Servisten kastım, yetkili servis ya da özel servis, sanayi vs. değil. Asıl söylemek istediğim, birisinin aracında bir sorun var, altındaki yorumlara bakıyorum, tamirciye götür diyor. Demek istediğim bu.