CUPRA
Forumdan Uzaklaştırıldı
Önerdiğiniz çözüm önerisine kesinlikle katılıyorum ve demokratik olduğunu düşünüyorum. Konu sahibi, Lütfen servise göster önerileri yapmayın gibi bir not düştüğü takdirde, konuyu takip edenlerin bunu dikkate alarak yorum yapmalarını isteyebiliriz. Fakat, bu tip konularda servis önerisi yapıldığı takdirde mesaj silinecek mi silinmeyecek mi? Konularının bu şekilde gündemde kalmasından hoşnut olanlar ise bu notu yazmayarak, istediği yorumları alabilir.ben sadece o mesajların silinmesine insanların kırılmasına karşıyım herkesin bilgisine bildiklerine saygım sonsuz bunu beni tanıyan herkes bilir ama ben bilmeyeni konuya dahil olmak isteyeni yargılamak yerine düzeltelim diyorum bu konuda servise git yorumuna bu kadar takılan varsa konunun sonuna not:kimse servise git yorumu yapmasın lütfen desin olsun bitsin buna bu kadar takıksa ben bunu önemsemiyorum benim tek önemsediğim forumda kazandığımız yol gösterdiğimiz birçok insan bu forumda beğenmesekte kişisel tanışmalarda buluşmalarda onun hakkında yanlış düşündüğümüzü ortaya koyabiliyor.....