Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Tarih 6 Mayıs 2011 Anadolu-Avrupa Final Maçı..:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EEE madem bir futbol karşılaşması var, kokusunu aldım desem yeri de var !!! :))) Acemi bir topçuya, ihtiyaç varsa eğer; AVRUPA YAKASI karmasında forma giymekten onur, kıvanç ve bilimum diğer tüm tat duygu ve düşünceleri duyarım :D:D:D Kadroları ne zaman görebiliriz forumda ?

kendinizi üyelerimiz bölümünden tanıtır mısınız

Valla ayıp ediyosun heee... Caddenin çocukları birbirine böyle mi yapar? Fenerbahçe cumhuriyeti fertleri, böyle mi söler kankalarına... İnsan bi arar, haber eder. Aaaaaa !!! :D:D :) :D:D

Yalnış yerden tanıtmışsın üyelerimiz bölüm başlığı altından konu açman lazım. dikkat ettiysen ikinci verdiğin linkte kaan arkadaşım da uyarmış seni konuyu bu linkten açacaksın ;)
http://www.seatclubworld.com/forumdisplay.php?2-Üyelerimiz

O da güzel, forum sitelerinde yeniyim. İlk defa bir forum sitesine üyelik başlattım desem inanır mısın? Ama sakın dünyadan uzak kalmış, uçmuş bu adam diye de düşünme :))) Sorun yok, bir kez daha tanıtırız... Zaten hayatımız, kendimizi tanıtarak geçiyor :D

O da güzel, forum sitelerinde yeniyim. İlk defa bir forum sitesine üyelik başlattım desem inanır mısın? Ama sakın dünyadan uzak kalmış, uçmuş bu adam diye de düşünme :))) Sorun yok, bir kez daha tanıtırız... Zaten hayatımız, kendimizi tanıtarak geçiyor :D

olur öyle şeyler sıkıntı yok :)

Güncel bi kadro görebilir miyiz artık ? yarın maç var kesin mi ? garanti mi ? gidiliyor mu ? gidiliyorsa anadolu yakası nerde toplanıp geçiyoruz ? biraz bilgi paylaşımı pls :D

Arkadaslar pazartesi macta ayagimi burktugum icin sahada degil tribunde olabilecegim maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt