Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Tarih 6 Mayıs 2011 Anadolu-Avrupa Final Maçı..:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla ben yağmur çamur dinlemem hiç affetmem yener gidierim koray sence fark edermi bize yağmur çamur knk :D özgür kadro eksikmi ona gör adam ayarlayalım

arkadaşlar bende avrupadanım isterseniz bir arkadaşımı daha getirebilirim iki kişi avrupadan maç yapabiliriz tabiki alırsanız :)

arkadaşlar 6 mayıs cuma akşamı saat 22-23 arasında avrupa-anadolu şampiyonluk maçı için sahayı ayarladık::d ödül töreni balattaki işkembecide olacak,kazananlar beleşe içecekleri işkembe corbalarını (bol tuzlamada olabilir:d) lokantada havaya kaldırıp şampiyonluk turu atacaktır:d ödül federasyon başkanı cezmi büker tarafından bizzat verilecektir:)

kadrolar 8 er kişiden oluşacaktır.yer bjk fulya tesisleri,beşiktaş..

Irtibat için telefonum:0532 627 97 14

kadrolarımızı yazalım:

Avrupa:gökhan,gökhan,bilal corlu,eneserol,erkani,welet,timur, (devamı isteyen ekleyebilir),anadolu yakası kaptanı kendi takımını yazabilir:)

ayrıca futbolcularımızın aileleri için tribünlerimiz mevcuttur..

gökhan abi benide yaz avrupaya geliyorum abi

EEE madem bir futbol karşılaşması var, kokusunu aldım desem yeri de var !!! :))) Acemi bir topçuya, ihtiyaç varsa eğer; AVRUPA YAKASI karmasında forma giymekten onur, kıvanç ve bilimum diğer tüm tat duygu ve düşünceleri duyarım :D:D:D Kadroları ne zaman görebiliriz forumda ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt