Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
şehir içi trafikte sol ayak ve sağ elimi kullanmadan aracı kullanıyorsam, hangi araç olursa olsun beni rollde boy boy geçsin umrumda olmaz açıkçası. araç alırken insan ihtiyaç ve isteklerini göz önünde bulundurur ( fiyat- konfor- hız vs.) benim isteklerimi bu araç şuan için fazlasıyla karşılıyor, baktık sıkıldık arabadan yada isteklerim arttı, şartlarda el veriyorsa gider başka araç alırız. DSG-manuel çekişmeside sürer gider böyle
valla sen o arabanın oranlarını uyumsuzluğunu göremeyecek kadar odaklanmışsan noktaya ben gülmem bile zira objektif ve doğru şekilde bakamıyorsun demektir
attilacım o 2,0 dır bizimki 1,6 tdi öyle fazla uçup kaçmıo sadecehantal hissettirmicek kadar
yakışır abime de önce bi 10 yaş daha yaşlanman topsport 1,8 20V T nin tadını iliklerine kadar alman lazım
belli belli çok objektifsin
allaha şükür hissiyat ve hantallık yorumlarının sürüş zevkini ve bir şanzmıanın başarılı olup olmamasını roll de tokatlama olarak algılayacak kadar seviesiz bir konuma düşmedim daha sana şanzmıanınla mutlluklar