37fbli
Kayıtlı Üye
Emrenin yazdıklarını asla tasvip etmedim hatta 2.ve 3.paragrafım ona hitaben ancak takdir edersinizki hatanın üstüne hata kapatmaz ve böyle yorum yapan gence bu şekilde hitap etmek olayı daha da alevlendirir diye düşündüm. günümüzde malesef nasihatlar bir önem taşımıyor bi kulaktan giriyor diğerinden çıkıyor ben karşımdaki anlamıyorsa ona lafı anlatmaya çalışmayı 2 kere denerim 3 ü bulmaz aslında bu tür tartışmalar ve örneklemeler çok hoş oluyor ancak karşı yorumlar dik olurda bazen insanlar çok fevri cevap yazıyor benim demek istediğim bu ve Emreninde elbette sakin olmasını istiyorum bir kova civata için tamiri olmayan gönülleri kırmanın manası yok tebiki..... bu araba camiasında şunu anlıyamadım ben bunun arabasını geçecekmiyim acaba hangi araç beni geçecek? bu dünyada ve bu ülkede bunun sonu yok ve tecrübe ile sabittir hiçbir araç aynı klasman aynı model ve aynı araçla kafa kafaya yürüyecek diye bi kaide yok ancak bunu anlatmanın bi yolunu da bulamadım malesef
ben en başında tartışmaya gerek yok konuyu kapatım dedim abi ama olmadı ben sinirlenmedim sonuçta burda bi şeyler yazılıor herkesin kendi doğruları vardır ona göre cevaplar verilior sonuçta insan bir yere kadar sakin cevap verebilior bir yerden sonra dik olmaya başlıor karşı taraf yüzünden argo kelimeler vs felan