Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
alfa romeo 159...çok yakışıklı kerata
O zaman şöyle bir soru sorayım sen araba mı alacaksın yoksa sadece motor mu ? Sorunu değiştirip bu araçlardan hangisinin motoruna göre alırdınız diye bence
İnsignianın performansı güzel gibi,
159 hem dizel hemde çok güzel bi araç ama alfa sıkıntılı..
Passat benim gözümde bi kere VW + doğuş oto olduğu için baştan kaybediyor hayatta VW ye haketmediği luzumsuz paraları vermem.
C5 sanırım içlerinden en ucuzu ve en ekonomigi ve gerçekten güzel bi tasarımı var.
Şahsen ben Fiyat ve beklentilerimi karşılaştırarak C5 - İnsignia - 159 arasında tercih yapardım. Tamamen duygusal derseniz Alfa bence en güzeli içlerinden..
hakan gercekten tarafsız bır yaklasımla degerlendırme yapmıssın hatta almanyadan emeklı bıe abımın lafıdır vw grubuna para vermem almanyada bıle ederınden daha fazla paraya satılmaktadır dıye belırtır.
hakan gercekten tarafsız bır yaklasımla degerlendırme yapmıssın hatta almanyadan emeklı bıe abımın lafıdır vw grubuna para vermem almanyada bıle ederınden daha fazla paraya satılmaktadır dıye belırtır.