Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Evet. VW Passat gayet iyi bir araç. Ama abartılacak bir araç değil. 1.4 122hp'lik motoruyla bahsettiğiniz gibi yüklerle 2 ton ağırlığa ulaşmış bir Passat'ın 170 180km/h'lere çıkması biraz hayal. Ancak yokuş aşşağı. 6.5lt/100km gibi bir tüketim değeri yakalaması da bana gerçekten uzak geliyor (Bahsettiğiniz gibi bir kullanımla).dediğim gibi. bu hali ile bile türkiyede D sınıfının lideri passat. hem satışnda hem prestijinde hemde konforunda kim ne derse desin.
ille passatta vw adı itici geliyor ise(gördüğüm kladarı ile tek sorun o) mehmet abiye skoda superb tsi öneririm. fiyat olarak aynılar.
Passatın Türkiyede sınıfında satış lideri olmasının en büyük nedenlerinden biride bizim milletimizin pahalı olan iyidir, prestijlidir mantığı... Zaten alışveriş konusunda bence çokta mantıklı bir millette değiliz. Bence sokağa atılcak çok para yoksa, ya da bir marka fanatikliği veya takıntısı mevzu değil ise, rakipleri arasında aynı kalitede konforda ve dizaynda araçlar var. O para verilir mi mevzusu değil bu, verilmez diye birşey yok, kalitesi ortada olan bir araç, ama satış grafiklerine bakarak en mantıklı,en kaliteli konforlu araba passattır gibi birşeye varılamaz bence.
satış grafiği söz konusu olursa Merc'ler BMW'lar sanki bedava dağıtılıyo İstanbul'a..
üstüne alınma Hakan söylememe gerek yok gerçi ama..
Evet. VW Passat gayet iyi bir araç. Ama abartılacak bir araç değil. 1.4 122hp'lik motoruyla bahsettiğiniz gibi yüklerle 2 ton ağırlığa ulaşmış bir Passat'ın 170 180km/h'lere çıkması biraz hayal. Ancak yokuş aşşağı. 6.5lt/100km gibi bir tüketim değeri yakalaması da bana gerçekten uzak geliyor (Bahsettiğiniz gibi bir kullanımla).
Passat'ın şu an satılmasında, B5 kasa Passat'ların yarattığı prestijin büyük payı vardır. Bunu göz ardı etmemelisiniz.
Passat'ın ismi sorun ise, Skoda daha büyük bir sorun. Skoda'nın eski imajını hatırlatırım: "Çarpık bacak Skoda".
O araçlar arasında benim tercihim fiyat, motor, vs. her yönden Opel Insignia olurdu. Her aracın aynı dolulukta olanlarının ve benzer motor güçlerinde olanlarının fiyatlarını yanyana koyduğunuz zaman öne sıyrılan tek bir araç oluyor.
Almanya fiyatlarına bakmıyo kims ama ben 3 aşagı 5 yukarı bişey söyliyim,
Astra 21.000Euro ise benzer motor ve donanımdaki Golf 22.000euro, benzer motor ve donanımdaki BMW 116 ise 22.500Euro civarında.
Yani burda Doğuş biraz kazık atıyo gerçek ama Borusan da atıyo o daha büyük bir gerçek
Bizim milletin agzı kulaklarına varyo halbu ki BMW lafını duyunca, neden: pahalı da ondan
Benzer durum Merso ve Audi'de de var tabi.
ilk olarak passat çünkü artık oturmuş kendini her yönüyle kanıtlamış sorunsuz bir araç hem de tsi gibi bir motorla
ikinci olarak da 159 o ne karizmadır öyle....
citroen tipik fransız benden ve yakınlarımdan uzak dursun
toyota tarzım değil
insignia ise daha yeni bir araç şuan riskli bence...
o fiyatlar vergi dilimleri yüzünden saçmalıyo aslında daha çok..
ama 1.6'ların o kadar farketmesi doğru Borusan yüzünden..