Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Sinav haftalari..

Yarın gel butun gun okuldayız nasılsa senınde program full dolu degılse

Sende benımle aynı durumdasın kardesım nasıl kurtulcaz bu okuldan bılmıyorum :D:D

bu konuyu gördüğüm iyi oldu ödevim vardı unutmuşum.. :D :D

Benımde 4 tane projem war hala baslayamadım sapıtmak uzereyım ben ne yapım :D:D

camdan at kendini..4 projeye başlamadıysan niye yaşıyosun.. :D :D

Olum ole projelerkı bıtanesının konusu var nette bılgı yoq bıtanesı var kendın uretcen dusun dusun ne urettecgımı bılmıyorum aklınızda bısey varsa soleyın yapım yoksa fıttırıcam sonra bır tanesınde group kurup 2. el sıtesi yapıcam off off :D:D

kendiniz üretin konusuna yardımcı olabilirim velakin yardımcı olabileceğim bişiyse tabii.. :)

yaa sole solım kardesım e-ticaret dersı dıe bır ders var mesala onda atıyorum hepsiburadayı kurucam ıste bunun reklamı fılan onu hesaplıcam rakıplerım fılan kım onları analiz edicem yane bır sıte kurmak ıcın hepsıburada sıtesı kurmak ıcın neler gerekıyo ona bakıcam ama ben ılk dedım oto ampullerıyle ılgılı yapım dedı rakıbın kım dıttt dıe gecım reklam olmasın onu soledım planın ne dedı soledım ıste pıyasaya ustun fılan olmak yok dedı ampul olmaz dedı sızın onerılerınız ne olabılır?

Geri
Üst Alt