Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Sinav haftalari..

evet arkadaslar, vize haftalari geldi catti.

bizim okul onumuzdeki hafta basliyor vizelere. simdiden herkese iyi calismalar.
Allah hepimizi zihin acikligi versin ve sansimizi bol etsin ki calismasak bile iyi notlar alalim :D

Maaselef evet rıze tarıhlerı gordum sagolsunlar cok kazık bır vıze haftası bızı beklıyo :D:D

1 hafta sonrada bizimkiler başlıyor puff :S allah kolaylık versin herkeze..

savas senin iticu muydu? yoksa ben baskasiyla mi karistiyorum :confused:

tamam o zaman dogru hatirliyorum :)

benim persembe gunu 3 tane sinavim var maalesef.. 11de, 13de ve 15 te :( :(
senin fakulte muhendislik mi?
moda tasarim, endustri muh. ve ic mimarlik ta cok yakin arkadaslarim var.
hatta ic mimarliktan gurkan da forumun uyesi ama pek aktif degil. kirmizi ibizasi var yerle bir, on cam dahil film :)

tamam o zaman dogru hatirliyorum :)

benim persembe gunu 3 tane sinavim var maalesef.. 11de, 13de ve 15 te :( :(
senin fakulte muhendislik mi?
moda tasarim, endustri muh. ve ic mimarlik ta cok yakin arkadaslarim var.
hatta ic mimarliktan gurkan da forumun uyesi ama pek aktif degil. kirmizi ibizasi var yerle bir, on cam dahil film :)

NKH 22 dımı plakası

---------- Post added at 22:06 ---------- Previous post was at 22:05 ----------

Benım muhendıslık Ama bılgısayar bızı ara sokaga attılar kardesım=)=)

evet o :) onun filmlerini ben yaptirdim oyle o kadar koyu, simdi bana kizip duruyor filmler yuzunden :) hazirliktan arkadasiz biz :)
gorursen bi cizik at, rizanin selami var diye not birak uzerine :) :)

ara sokaga attilar derken farkli bina mi yani?? daha once hic icine girmedim de :( eger oyle bir durumsa kotu olmus. moda tasarim ve ic mimarliklar ile ayni yerde olacksin ki gozun gonlun acilsin :D
bu arada kacinci sinif?

aynen dedıgın gıbı moda tasarımın fılan tarafı cıwıl cıwıl dedıgın gıbı :D:D bız arka kampusteyız kucukyalıdakı bınada yane sen uskudar kampusendemısın 2. sınıftayım

ben uskudardayim. isletme 4. sinif. ama bir donem uzattim okulu, 2011 subatta mezun olacagim insallah.

ilk 2 yil cok haylazlik yaptim, not ortalamam 1,37 idi. simdi 2,3 e kadar cikardim :)
ne zamandir gelecegim sizin kampuse ama hic yolum dusmuyor vallaha.

Geri
Üst Alt