arthur
Kayıtlı Üye
kardeş sadece 120 lira çıktı labir an tamamdır kurtuldum dedimmpuhahapuhaha seneye artık kısmetsekey:
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
kardeş sadece 120 lira çıktı labir an tamamdır kurtuldum dedimmpuhahapuhaha seneye artık kısmetsekey:
oda iyi biz tırt cıktıkk sen söyle bakalım fece arkadaşım kaanla benden sanslısınpuhaha 6 numara key:kardeş sadece 120 lira çıktı la
kardeş sen benlede facede arkadaş ol bakalım bioda iyi biz tırt cıktıkk sen söyle bakalım fece arkadaşım kaanla benden sanslısınpuhaha 6 numara key:
başkent kuaför die yazsam cıkarmııkardeş sen benlede facede arkadaş ol bakalım bi
ben istek gönderdim kardeşbaşkent kuaför die yazsam cıkarmıı
arkadaşlar sigorta tablam yanmıştı biliyosun dün yaptırdım serviste garantiye almıyolardı bi tanıdık sayesinde aldılar nihayet yaptırdık yani yardımeden herkese teşekkürler key:key:
arkadaşlar sigorta tablam yanmıştı biliyosun dün yaptırdım serviste garantiye almıyolardı bi tanıdık sayesinde aldılar nihayet yaptırdık yani yardımeden herkese teşekkürler key:key:
yok kardeş vermediler garantiye vercez diyeİyi Hadi Geçmiş Olsun Eskisini vermediler dimi..
iyi barii onla geçmiş olsun key:yok kardeş vermediler garantiye vercez diye