kaanoksuz
Kayıtlı Üye
kaan hasan usta aradımı
Bugün yanındaydım ali abim aradı gittim
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
kaan hasan usta aradımı
naaptın bakım mıBugün yanındaydım ali abim aradı gittim
naaptın bakım mı
bende uğrayacağım müsait oluncalipimi begenmedi onu yaptı ama eski vida yerleri üste ona bi çare bulacak birde kol dayamalı olduk oturduk sohbet ettik ben daha çıkmam oradan
bende uğrayacağım müsait olunca
ne gerek dimii önümüz kış zatennpuhaha
selçuk o benden yiyecek çıkartamaz konuyu baltalayacaktı baktı o da olmadı sorun çözülmüş koy verdi gitti puhahapuhahapuhahaBu sefer yiyecek Bişey bulamadın Paşaya Sarıyon Dimi puhaha
olacaga care yok gidecek para cepte durmuyorr kardeşim... he bana kayak tamını alsaydık iyidi o paraya hayır dua mı alırdınn kaydıkca seni anardımmselçuk o benden yiyecek çıkartamaz konuyu baltalayacaktı baktı o da olmadı sorun çözülmüş koy verdi gitti puhahapuhahapuhaha
kazım bencede ne yıkayacak artık silerim sadece yıkayın ca bçyle 800 lük olacak sak bırakırım kalsın sadece silerimpuhahapuhaha
ne gerek dimii önümüz kış zatennpuhaha
kardeş bi tanıdık bulduk zannedersem para vermeden halledecez yani en azından 150 200 felan inşallah bakalımolacaga care yok gidecek para cepte durmuyorr kardeşim... he bana kayak tamını alsaydık iyidi o paraya hayır dua mı alırdınn kaydıkca seni anardımm
ha sana kayak takımına gelin ce zaten piyangonun yarısını tutturdum sanada alırız heralde (mesala yani)olacaga care yok gidecek para cepte durmuyorr kardeşim... he bana kayak tamını alsaydık iyidi o paraya hayır dua mı alırdınn kaydıkca seni anardımm
bir an tamamdır kurtuldum dedimmpuhahapuhaha seneye artık kısmetsekey:ha sana kayak takımına gelin ce zaten piyangonun yarısını tutturdum sanada alırız heralde (mesala yani)