Hocam bende azenis falken vardı oda çok kötüydü ses olarak.Konfor olarak ateca düz yol arabası bence çok kötü değil ama sertliği hissediyoruz.Özellikle teyp kapalı bozuk yolda gidildiğinde güm güm sesler duyuyorum.Bu ses tiguanda hiç yok.Tiguanla özellikle bozuk yollars girmek çok zevkli
Püfür püfür, bide bende 65 yanak var tadından yenmiyor.Ateca daha sert olsupundan yatmıyor çok ama arka torsiyon olduğundan arkadan bırakmaya meğelli.Bir keresinde front assist uyarı vermişti çapmama ramak varken aniden kırdım arkası çok oynadı elim ayağım titriyordu resmen.Malzeme kalitesinden bahsetmiyor bile heryer kaplı.Özellikle bagaj kapağı,atecalarda biraz sert kaptmak lazım bagaj kapağını.Tiguanda nerden bırakırsanız bırakın hemen kapanıyor ve tokluk anlamında atecadan daha iyi tüm kapılarda.Boyut olarakta daha uzun bir araç ve camın daha dik inişi aracı daha heybetli gösteriyor.Oturma pozisyonuda atecaya göre bir hayli yüksekte kullanımı daha rahat tabi kişisel 7 yıldır caddy kullanan biri olarak basık araba fobim var.Şuanda aracımda bir sıkıntım var sağ arka kapım ayarsız açarken aşağı düşüyor 0.3 milim kadar ve titriyor.Ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası.Vidalarda oynama yok.
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.