cupragorunumluibiza
Kayıtlı Üye
Ondan şüphem yok merak ettiğim için sordumUcrete kafanizi yormayin scw chip gibidir beygirin artar
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Ondan şüphem yok merak ettiğim için sordumUcrete kafanizi yormayin scw chip gibidir beygirin artar
istanbulda elden de alabilirsin yeterki buluşmalarda ol. muhabbet de yanında EŞANTİYON...Bende bir sticker isteyebilir miyim? Kargo ücreti ne kadar?
Takip edicem olur neden olmasınistanbulda elden de alabilirsin yeterki buluşmalarda ol. muhabbet de yanında EŞANTİYON...
yarın mangal organızasyonumuza beklerız stıcker ısını de hallederızHocam sorma cok yogundum ama bu aralar bosum bi bulusmya denk gelemedm
sefa yarın mangal organızasyonu var gel hallederız kardesım ordaTakip edicem olur neden olmasın
Çok isterdim ama okula gitmem gerekiyor başka zaman hallederiz inşallahyarın mangal organızasyonumuza beklerız stıcker ısını de hallederız
[doublepost=1463210351,1463210310][/doublepost]
sefa yarın mangal organızasyonu var gel hallederız kardesım orda
İsim soyisim telefon numarası ve acık kargo adresinizi özelden bana gönderin kargo ile hemen gönderim sağlayalımnasıl alabiliriz