memet_one
Administrator
Cevabımı okuyunuz lütfenBilmiyorum ama artık şu sticker konusunda biri bizimle ilgilensin artık
kurye ile elden teslime verildi
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Cevabımı okuyunuz lütfenBilmiyorum ama artık şu sticker konusunda biri bizimle ilgilensin artık
Ucrete kafanizi yormayin scw chip gibidir beygirin artarBende bir sticker isteyebilir miyim? Kargo ücreti ne kadar?
Bulusmalara neden gitmiorsunuz iş parkaBen istanbul maltepedym bi kismet olmadi su sticker.
Bu akşam uğra istersen sahile fatih hastane karşı cepte oluyoruzHocam sorma cok yogundum ama bu aralar bosum bi bulusmya denk gelemedm
Bu akşam uğra istersen sahile fatih hastane karşı cepte oluyoruz
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Usta bugn misafirm ama haftaya ordaym insallahBu akşam uğra istersen sahile fatih hastane karşı cepte oluyoruz
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@kucak.gokay bakıver arkadaşa bak yanında oturuyorCok iyi olur Ustad gecen yanmdan stickrli biri girdi zoruna gitti