firozat
Kayıtlı Üye
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
kardeş bugün yoğundum uğraşamadım kısmetse yarın diyeceğim ama o da zor bakalım yetiştiririm umarım. 2 adet yapmaya çalışacağım, yeterli olur herhalde?Mesajını geç gördüm Soner abi, boyutu bu şekilde iyi gibi duruyor. Hatta orjinal boyutu gibi geldi bana. Bu şekilde olabilir..
Aynı Adres Buragım.. olmadı bi çiftini öyle gönderirsin sana zahmet ama teki bundan olsun aracın kapı açma kolunun birinde var birinde yok.. key:
kardeş bugün yoğundum uğraşamadım kısmetse yarın diyeceğim ama o da zor bakalım yetiştiririm umarım. 2 adet yapmaya çalışacağım, yeterli olur herhalde?
o folyo değilHiç acelesi yok abi, ben zaten olursa dedim Sağlı sollu birertaneden ikitane lazım bana. Şimdi birtanesinin A harfi çıktı devamıda çıkacaktır illaki
Bu arada kırmızı araca siyah folyo FR logosu çok iyi düşünmüşsün Net olmasada güzel görünüyor gerçekten..
valla çok güzel oluyor ama iyi uygulama istiyor. birkaç deneme daha lazımVayy plasti dipi oraya hiç düşünmemiştim. Baya fonksiyonel bir ürün oldu bu plasti dip, güzel düşünmüşsün abi