picassoner
Kayıtlı Üye
fırat copa istersen onuda halledebilirim, malum burda aksesuarcı çok hep kamyonlara mı çalışacaklar
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
bugün fr baskılarını yaptırdım, yarın bakacağız artık resimleri burdan paylaşırım. bu arada orijinal halde folyodan birebir fr baskısı istersenız getirebilirim. her boyutta yapabiliyoruz. aliminyum falan değil tamamen farklı birşey
fırat copa istersen onuda halledebilirim, malum burda aksesuarcı çok hep kamyonlara mı çalışacaklar
Selam Burak , bu kapı eşik kaplamaları kaç cm olması gerekiyor acaba? stickerın 1 tanesi pert oldu maalesef 3. eğime çıkamadan kaldığı için geri sökmek zorunda kaldık. napabiliriz bu durumda
@atay78
Burak Kardeşim bana gönderdiğin outomacion stickerlerının siyahlarından bi tanesinin başına işler geldi sen bana 2 tane daha gönder kardeşim sana zahmet..
abı uygun oldugum bır zamnda fazla sekılde yapar gndeırırım aynı adrese mı gnderım bırde senın su dene dedıgın sekılde ıncede deneyıp olursa gnderırım