serkanreis
Kayıtlı Üye
hayırlı satışlar sade egzosları ne kadara verirsin?
İzmir SRK Shop 290TL'ye satıyo.
Ankara Pro Shop'tan da aynı fiyata almak mümkün.
Linkleri var mı bilmiyorum ama telefon numaraları internette var.
SRK Shop'tan 2 hafta önce fiyat aldım bir arkadaş için hatta. Pro Shop'tan da geçen hafta bir arkadaşımız satın aldı Ibiza için.
Mert (MRA_23) 280TL'ye almış bildiğim kadarıyla SRK Shop'tan.
---------- Post added at 00:49 ---------- Previous post was at 00:30 ----------
Yani işin özü demek istediğim şu Abi.
Benim, senin konunun altında bunları yazmam ne kadar yanlış olursa (her ne kadar bu tür yorumları engelleyen bir kural olmasa da), herhangi birinin, bir satış konusu altında fiyat yüksek/düşük gibi şeyler yazması bence yanlış.
Verdiğim tepki sana ya da bi başkasına karşı değil kimse yanlış anlamasın. Sadece böyle bi sebep yüzünden zamanında bu site çok iyi bi üyesini kaybetti. Buna rağmen satış bölümü kuralları konulmadı. Benim sitemim buna..
Ogün sen o yayları kendine al benim ihtiyacım yok olursa zaten o firma sahibi zaten tanıdık birisi... Gerekirse sizden bile daha ucuza alırız no problem...
iide eden bole gaza geldınkı bız sana duzgunce bısı soledık yanı ozman gıt al daha ucuza yok su kadar yok bukadar deme!!!
İyide abi madem sahibi tanıdık, bizden bile daha ucuza alıyosun, niye 370TL verdin Eibach'lara 😀Ogün sen o yayları kendine al benim ihtiyacım yok olursa zaten o firma sahibi zaten tanıdık birisi... Gerekirse sizden bile daha ucuza alırız no problem...
Ayberk, ben bunları satan arkadaşa sadece fiyatı yüksek dedim sen konuyu buralara kadar getirdin gerek yok buna her zaman bunu yapıyorsun. Ben diğer konudada karşıyım bu tarz şeylere isteyen istediği fiyata satar kimse kimseye karışamaz. Ben çabuk satılabilmesi için arkadaşa fiyatının yüksek olduğunu belirttim o kadar... Şişirmeyelim forumu son mesajım bu.
Tekrar hayırlı satışlar arkadaşım kusura bakma.