organizasyon istanbul içinde olsaydı mutlaka gelirdim ve yüz yüzede anlatırdım engin abi benim için hiç problem değil, söylediğin laf sanki biraz hadi dışarıda hesaplaşalım tarzı olmuş ama hiç mühim değil benim için...
bilmiorum ama siteyi madem çok takip ediosun, yanlışım olmasın bundan 2-3 ay kadar önce forum sitesi yenilendi ve bir süre giriş yapılamadı. site güncellenip açıldığında geçmişin bir kısmı silinmişti benim yorumlarımı bu yüzden göremiyor olmanı bilmen gerekir die düşünüorum. o konu başlıklarını ben bulamıyorsamda hala forum içerisinde ise ilgili kişiler göstersin. burda seat club turkey den de arkadaşlar var, ordanda beni tanıyan vardır elbet. bu forumu ben 2009 eylül ayında duyduğum için geç katıldım, veya ozaman yeni açılmıştı bilmiorum, ordada bilgilerim dahilinde arkadaşlarımı aydınlatmaya çalışmışımdır. foruma neden girmiorum die kimseye hesapta vericek değilim. ayrıca sırf birileri laf sıkıştırdı die göz boyama amaçlı bişeler yapcak kadar basit biri değilim, kimseye bişe kanıtlamayada ihtiyacım yok, ben sadece bilgim dahilinde olan konulara yorum yaparım. yaptığım yorumlardada başıma gelen olaydan dolayı arkadaşları aydınlatmak istedim.bişeyler satmak için siteye üye olmuş olsam 2009 eylülde kayıt olup neden 2010 mayısına kadar bekliyim. ben tamponu satma peşinde koşsam bu ilanı her hafta günceller milletin gözüne sokmaya çalışırdım, ilanı 2 ay sora güncelledim ki bu kimseyi ilgilendirmez. satılık ilanını buraya koymamın bir sebebi tanıdık leondan anlıyan birine gitmesini istediğim içindir. yoksa aracıma milyar harcamışken bir tamponu satmışım satmamışım çokta dert değil, tamponu keyiften satıyorum zaten. belki biraz sert konuşmuş olabilirim fakat beni tanımayan hiç kimse beni bu şekilde zan altında bırakamaz kimse kusura bakmasın. karşımdaki kişinin yaşına her zaman hürmetim vardır, tabi karşımdakide bana saygı gösterdiği sürece, tam olarak emin olmadan bişeler görüp birilerini suçlarcasına konuşmak hiç hoş değil, adminler isterse ilanıda kaldırabilir forumdan benim için problem değil. ben bu muhabbeti burada kapatıyorum, son cevabımdır...