Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SEAT Markası Olmasaydı Tercihiniz Ne Olurdu ?

peugeot gurubunu kimselere tavsiye etmem bir zaman sonra araba kendini salıyo tabiyiki göreceli bi kavram ama sanayide ustaya sorsanız binmeye hayır ama usta para kazanması için ideal :)

• Beğen
Reaksiyonlar: LKTN
peugeot gurubunu kimselere tavsiye etmem bir zaman sonra araba kendini salıyo tabiyiki göreceli bi kavram ama sanayide ustaya sorsanız binmeye hayır ama usta para kazanması için ideal :)

Peugeot ne yazık ki geçmişteki hatalarının cezasını çekiyor. Hem kullandığı malzeme hem de kullandığı rezalet otomatik şanzıman böyle bir algının oluşmasına neden oldu maalesef. EAT6 şanzımanlı 308 ve 3008 i test etmenizi öneririm. Ben de ön yargılı gittim. 1.2 3 silindirli ödüllü motorunu deneyim. Altımda 1.6 var gibiydi. Araba ok gibi fırlıyordu :D Kalite de iyiydi. O yüzden 2017 de gelecek makyajlı 308 i ciddi anlamda bekliyorum :)

Ben de Seat almadan önce ciddi ciddi polo düşünüyordum. Test sürüşüne çıkmıştım. Süspansiyonlar Polo' da bile dediğiniz gibi daha yumuşaktı. Sertliğinden ziyade sesli de çalışıyor. Geçen babam bindi araca. Alt takımlarında sorun mu var arabanın dedi :D
Arabayı eşimde kullanıyor o da sıkıla sıkıla bana söyledi galiba arabaya birşey yaptım cukurdan kasisten geçerken çok ses çıkıyor hızlı mi geçtim falan dedi bende yok ya dedim arabanın kendisinde derin bir oh çekti.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Golf
Focus
Civic
Yeni kasa civic ile beğenmeye başladım. Golf ve focusu daha önce kullandığım için değişiklik olması adına civic olurdu heralde. Şimdiki aracım leon.
Tercihlerini yazan arkadaşlar mevcut aracını belirtirse daha sağlıklı olur bence.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla Şu an bile alacak olsam volvo alırım
Türkiye turuna çıkarım sonraa da

• Beğen
Geri
Üst Alt