Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SEAT Markası Olmasaydı Tercihiniz Ne Olurdu ?

2007 Toyota corolla hb 1.6 sol veya 2008 Nissan almera hb 1.5 tekna

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Polomu satmazdım, satarsam da üst kasa polo alırdım. :D golf 5 i sevmiyorum, 6 ya param yetmezdi. o yüzden polodan devam ederdim. :)

• Beğen
Reaksiyonlar: LKTN
İlk aracım honda civic 1,6 ies ti maşallah iyi yakıyordu güvenlik paketliydi çok güzel havalıydı.Sonra polo 1.4 tdi 2001 model bayağı bindim bu araca bayılıyordum gidişine konforuna atikliğine (73kw 100 hp olan modeli) kaput bile amortisörlüydü.Şimdi sıfır aldığım FR da bile çubukla tutturuyorsun 2001 model arabada amortisör var.Tekrar alsam bir araç golf olur 1.6 tdi dsg confortline altı olmamak kaydı ile yada audi a3 alırım.Aslında Fr almadan önce golf alacaktım son anda cam tavan ve led farlara donanıma karar kılıp Fr aldım.Ama iyi ki de almışım sadece konforundan memnun değilim aracın golf kadar iyi değil.

• Beğen
İlk aracım honda civic 1,6 ies ti maşallah iyi yakıyordu güvenlik paketliydi çok güzel havalıydı.Sonra polo 1.4 tdi 2001 model bayağı bindim bu araca bayılıyordum gidişine konforuna atikliğine (73kw 100 hp olan modeli) kaput bile amortisörlüydü.Şimdi sıfır aldığım FR da bile çubukla tutturuyorsun 2001 model arabada amortisör var.Tekrar alsam bir araç golf olur 1.6 tdi dsg confortline altı olmamak kaydı ile yada audi a3 alırım.Aslında Fr almadan önce golf alacaktım son anda cam tavan ve led farlara donanıma karar kılıp Fr aldım.Ama iyi ki de almışım sadece konforundan memnun değilim aracın golf kadar iyi değil.

Süspansiyonlar biraz sesli çalışıyor takır tukur ve sert. Bundan mı bahsediyorsunuz ? Eğer sıkıntınız buysa, süspansiyonlar daha iyi olabilirdi evet.

Süspansiyonlar biraz sesli çalışıyor takır tukur ve sert. Bundan mı bahsediyorsunuz ? Eğer sıkıntınız buysa, süspansiyonlar daha iyi olabilirdi evet.

Aynen öyle ondan bahsediyorum bir süre mercedes A180 dizel kullandim oda böyleydi ama en boş paketiydi ondan mi bilmiyorum mercedes hatta daha takır tıkır ediyordu

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Seat markası olmasaydı, ya VW Golf yada Opel Astra(ama çok yakıyor :)) alırdım.

• Beğen
Aynen öyle ondan bahsediyorum bir süre mercedes A180 dizel kullandim oda böyleydi ama en boş paketiydi ondan mi bilmiyorum mercedes hatta daha takır tıkır ediyordu

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de Seat almadan önce ciddi ciddi polo düşünüyordum. Test sürüşüne çıkmıştım. Süspansiyonlar Polo' da bile dediğiniz gibi daha yumuşaktı. Sertliğinden ziyade sesli de çalışıyor. Geçen babam bindi araca. Alt takımlarında sorun mu var arabanın dedi :D

Geri
Üst Alt