Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SEAT Markası Olmasaydı Tercihiniz Ne Olurdu ?

LKTN

Kayıtlı Üye
Bugün SEAT markası hiç varolmamış olsaydı şu anda hoşunuza giden hangi araçla devam ederdiniz ? Ben Peugeot 308 1.6 HDI EAT6 otomatik şanzıman alırdım sanırım :D

• Beğen
Reaksiyonlar: kfy
Ben benzinli araclara cok uzaktim.
Seat alana kadar.tabi tdi aldim oayri.
Eger ibiza almasaydim.
Clio 1.5 dci joy
Veya corsa 1.3 cdti desing alicaktim.
Ama bundan sonra fabia,polo ve butcem elverirse leon tercih edebilirim

Ben benzinli araclara cok uzaktim.
Seat alana kadar.tabi tdi aldim oayri.
Eger ibiza almasaydim.
Clio 1.5 dci joy
Veya corsa 1.3 cdti desing alicaktim.
Ama bundan sonra fabia,polo ve butcem elverirse leon tercih edebilirim

Clio almayarak en güzel kararı vermişsiniz. Ben arabayı satana kadar mahvoldum. Artık benzin döküp yakacak duruma geldim. Öyle rezalet bir araba...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

öncelikle Türkiyeye bu sene attığı sağlam kazığını göz ardı edersek, yapmadı varsayarsak honda, akabinde eğer gücüm yetseydi tek bir modelini kullanılabilir bulduğum mitsubishi (evo 8) oda olmadı bmw ,audi...hiç bişi kalmadı sadece fransız kaldıysa kesinlikle bisiklet alırdım..Tabiki naçizane düşüncelerim bunlar : )

honda tartışmasız sağlam bir motora sahip, klasmanına göre mersedes, bmw audi veya passat, golf, skoda süper b ile müthiş bir ivme yakaladı. fabia da fiyat performans olarak hiç fena sayılmaz. Faransız arabalardan belki kia belli modeller olabilir...

Seat kullandığım sanırım 10. Marka benim gibi olan da çoktur. 3 yıl honda accord 2.4 otomatik kullanan birisi olarak söylüyorum ki kesinlikle honda accord ama civic değil Accord arabadır. Elbette parasına göre çok iyi arabalar var yalnız ilk arabam marea idi tek artısı motoru. Gerisi teneke. İnsignia - 2006 dsg tdi passat - bmw 2004 E60 aldım uzun süre kullandım bu arabalar güzeldi oldukça iyiydi. Seat sadece rakamsal bir karardı ama şimdi görüyorum ki değeri bilinmiyor bu noktada yiğite hakkını verip reklamını yapmak da bizlere düşüyor. Yarın bir gün hepimiz başka markalara geçeceğiz fakat Seatın bir tadı var bu kesin:)))

öncelikle Türkiyeye bu sene attığı sağlam kazığını göz ardı edersek, yapmadı varsayarsak honda, akabinde eğer gücüm yetseydi tek bir modelini kullanılabilir bulduğum mitsubishi (evo 8) oda olmadı bmw ,audi...hiç bişi kalmadı sadece fransız kaldıysa kesinlikle bisiklet alırdım..Tabiki naçizane düşüncelerim bunlar : )

Valla eski peugeot olsa tıpkı sizin gibi düşünürdüm. Ancak şu ana kadar 308 ve 3008 test sürüşünü yaptım. İnanılmaz kaliteli arabalar gerçekten. Hele yeni tam otomatik şanzıman tereyağındaki kıl misali kayarak gidiyor resmen

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt