vallahi doğru alpcim yapıştııır ben hep redline civarındayım
Yılların tecrübesi beni destekliyorsa hayattan zevk almaya bakacaksın demektir bu.
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
vallahi doğru alpcim yapıştııır ben hep redline civarındayım
öyle tabii kardeşim ben yeni nesili şanslı buluyorum bakıyorum yaş 20-21 leona biniyor ben ise ilk arabamı 28 yaşinda aldım tabii ikinci el daha 2 sene oldu spor arabalara binmeye başlayalı o yüzden daha fazla geç kalmadan aklımda kalanları yapıyorum tünele giriyorum gazlıyorum çokta keyif alıyorum gerisi boşşş bak keyfine alpcim bi daha gelmiyecen bu dünyaya ama şunu unutma kontrosüz güç güç değildirYılların tecrübesi beni destekliyorsa hayattan zevk almaya bakacaksın demektir bu.
öyle tabii kardeşim ben yeni nesili şanslı buluyorum bakıyorum yaş 20-21 leona biniyor ben ise ilk arabamı 28 yaşinda aldım tabii ikinci el daha 2 sene oldu spor arabalara binmeye başlayalı o yüzden daha fazla geç kalmadan aklımda kalanları yapıyorum tünele giriyorum gazlıyorum çokta keyif alıyorum gerisi boşşş bak keyfine alpcim bi daha gelmiyecen bu dünyaya ama şunu unutma kontrosüz güç güç değildir
alp ben 5 yıl leona bindim ayna olayına takılma kapı sesi o yıllarda tasarlanan passatta da ahırın kapısı gibi kapanıyordu kafana takma o da normal...yakıt konusunda ise şu anda tiguan 1.4 tsi bluemotion motor 18 jantlı tiguan white nıght ile artvinden trabzona gittim gidiş 5.6 dönüş 6.4 kesinlikle 80 i düşmedim 100 ü de geçmedim....ki tiguan 1500 kg ve de çok rüzgar sürtünmesi alan bir araç...bence leon ş.arası 5.5 leri falan geçmemeli 100 km hızlarda yada bu bşuemotion teknolojisi dehşet bişey....
alp ben 5 yıl leona bindim ayna olayına takılma kapı sesi o yıllarda tasarlanan passatta da ahırın kapısı gibi kapanıyordu kafana takma o da normal...yakıt konusunda ise şu anda tiguan 1.4 tsi bluemotion motor 18 jantlı tiguan white nıght ile artvinden trabzona gittim gidiş 5.6 dönüş 6.4 kesinlikle 80 i düşmedim 100 ü de geçmedim....ki tiguan 1500 kg ve de çok rüzgar sürtünmesi alan bir araç...bence leon ş.arası 5.5 leri falan geçmemeli 100 km hızlarda yada bu bşuemotion teknolojisi dehşet bişey....
İstanbul Dönüünde 110 km sabit hızda ayrıca önüme düşen olursa yada arkadan gelen sıkıştıracak olursada hafif hafif gazlayıp 140 'ı pek geçmeden yalovaya geldiğimde yakıt ortalamam 7.2 ydi 80 ila 100 km arası seyretsem 5'e rahat düşerdim de dayanamam key:
Birde kapı fitilleri osesi kısmada arka koltuk altı ve stepne altı izolasyonuda yol sesinde bayağı bi azalma sağlamakta haberin ola Hocam Hani FR falan düşünüyosan bunlar seni engellemesin diye söylüyorum Mirim