Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Tsi 'ını da görücez Emre bakalım 290 bine gelecekmi oda böyle Toledo gibi tık demedn
1.2 TSI, 1.6 8V'den çok daha iyi bi seçenek bence. Hele yazılım vs. ile 130 küsürlü hp'lere çıkabilecek bir motor.
Ama ömür konusunda malesef katılmıyorum. 1.6 8V nice TSI'lar eskitir gene yürümeye devam eder.
bırak 1,4 ü bundan sonra tsi ın 1,2 sinin bile rakibi olamayacak kadar vasat motoru bu kadar yerlere göklere sığdırmayın
bu arada 300 bn km az bir ömürdür. benim toledo şuan 290 bn kmde
gelir gelir merak etme gelmeyecek arabayı almam. hatta o pancarlardan daha fazla kmyi sorunsuz giderim
elin almanı ingilizi 1 yıldan fazladır 1,2 tsi alıyor. yanlşm yoksa şuana kadar 100 bn adetten fazla satıldı. ellerindeki fazla 1,6 larıda bizim insanımıza kakaladılar açıkça. malın iisi önce kendilerine.
kedi ulaşamayacağı ciğere mundar dermiş
bence kakalamadılar 1.2 tsi ler ülkemize bence çok da geç gelmedi emre hem hala 1.6 orada satılıyor bide lpg lisi bile satılıyor...
Orasi oyle ne yazik ki..belli bir sure sonra degismesi gereken bir turbo soz konusu..az bilgimle bu kadar katilabildim tartismaya