xcoderx
Kayıtlı Üye
ilginize teşekkür ederim. seat leon çok kaliteli bir araç bence. ancak ben 1 yıl boyunca scirocco kullanmıştım zaten. çevremde de birçok arkadaşımda scirocco var. ben de çevremdekilerde bir problem yaşamadılar. kronik bir sorunu yoktu scirocco'nun. ancak bu hiç sorun çıkmıyor anlamına da gelmez tabii... ben düz vites 1.4 tsi sipariş verdim. önceki aracımın aynısı... rengi falan da aynı. arkadaki diz mesafesi geniş ancak arkaya geçiş problemli scirocco da. bu durum beni düşündürüyor. ancak geniş bir aileye sahip değilim çok zorlanmam umarım. benim siparişim 2012 model olarak gelecek ağustos sonu gibi aracı teslim edecekler o zamana kadar kur çok artmaz umarım. herşey kısmet işte...
Öncelikle tabiki hayırlı olsun. Bende daha once bu aracı baya düşündügümden yazayım dedim. Manuel almanız iyi olmuş, dsg ler malum..Kur zaten forumdaki arkadaşların dediğine göre 8000 tl ye varan fark yaratmış,ileride daha da artmaz umarım. Kişisel olarak ben çok gezen biriyim ve 4 kapı olması daha da onemlisi arkaya 3 kişinin oturabilmesi benim için önemliydi.
Ağustos sonuda çok uzun gerçekten, bende şuan leon fr bekliyorum 7 hafta oldu ,daha öncede cuprayı 12 hafta bekledim, beklemek zor iş