ali_58
Kayıtlı Üye
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
senin arabaya bu olmaz devirdaimden emin olalim önce
Termostat degisti ilk once benimde aklima geldi iyiki degistirmisim farkli ve matkapla delinmis bi termostat cikti icindeneskiden bende şahin vardı 1990 model taksicilik yıllarımda aklımda kalan bişi var...
Bu yazdıklarınızdan sonra termostat da bozuk olabilir, daha doğrusu açık kaldığını gösteriyor. Böyle olunca da soğutma sıvısının tamamı sisteme dahil olduğu için ısınması uzun sürüyor...bu ihtimali değerlendirelim devirdaim en son düşüncemiz olsun
[doublepost=1451599450,1451599395][/doublepost]
senin arabaya bu olmaz devirdaimden emin olalim önce
orjınalini bakalım fiyatı uygunsa ankara 100 yıl doğustan getirtirsiniz .. yedek parca fatih beye yönlendircem seni...muhtemelen parca yoktur elinde almanyadan gelebilir.yan sanayi takarsanız ne oldugu belirsiz sivasın soğuk kış gununde ortada kalmayın bir kere takın kurtulun ...Termostat degisti ilk once benimde aklima geldi iyiki degistirmisim farkli ve matkapla delinmis bi termostat cikti icinden
parca şeması yukarıda fiyatı kodu da orda 250 civarı...gene de tam net bilmiyorum ...karar verirsen ya da bulamazsan sivasda doğuş oto 100 yıl fatih bey yedek parcayı ararsın.önce ibana parayı yatırıyon sonra parça kargoyla elindeTermostat degisti ilk once benimde aklima geldi iyiki degistirmisim farkli ve matkapla delinmis bi termostat cikti icinden
şase numarasından tertemiz işin görülür....Benimki ilk attigim olmasi lazim
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@kirlisakal bir gün parayı bulursam metin abime 500 araçlık KİRLİSAKAL ÖZEL SERVİS ACACAM AHANDA YAZDIM BUNU HERKEZ BİLSİN BAŞ MÜDÜR OLARAKmakaleleri okudum hep aynı kapıya cıkıyor.pompayı değiştirme hortum değiştir pompa bozuk olsa motoru yakarsın. hortumun içini nerde görcen ya da kıvrıldığını.zamanla tıkanmışda olabilir bükülmüşde.hortumları gözden gecir sök tak incele değiştir.çokta binme hatta hiç binme sorunu cözmeden...hadi gecmiş olsun durumdan haberdar edersin aynı konu içersinde
hakikaten bu işlerde cok para var...az daha yaşım genc olsa girişirdim de sonradan olunca böyle oluyor.kendı aracım yetiyor şimdilik zaten şantıyecıyım farketmez@kirlisakal bir gün parayı bulursam metin abime 500 araçlık KİRLİSAKAL ÖZEL SERVİS ACACAM AHANDA YAZDIM BUNU HERKEZ BİLSİN BAŞ MÜDÜR OLARAK