kirlisakal
Kayıtlı Üye
alicim iyice kontrol ettin mi+ lpg nin radyatöre kadar uzanan şeytan ücgenınde sistemde tıkanıklık olması ya da hortumun bükülmesi...başka bişi değildir...en son care radyatörden şüpheleniyorum ben radyatör su girişi metal kısmında , hortumun takıldıgı yerde tıkanıklık söz konusu olabilir.Malesef sorun yine ayni hortumlarda bir problem bulamadim ısınan hortumdan bağlantı yapıyorum bağladığım yer bu sefer ısınmıyor acayip bi sorun motor bloğundan gelen su regülatöre oradan kalorifere sonra tekrar bloğa dönüyor ama gaza basmadigimda sıcaklık yok
bunlarda da bişi yok lpg gaz beynınde var bişi...
[doublepost=1451417607,1451417509][/doublepost]göğüslük torpidonun arkasında kalorifer motorundan da sıkıntı olabilir...
[doublepost=1451418386][/doublepost]senin bulman biraz zor bulmaca gibi teknık sıkıntın var...o şeytan ücgenınde kaloriferden çıkışda motor kaputun içinde bi yerde plastic T bağlantısı olacak o t bağlantıyı sökün bakın.bu saydıklarımda da bişi yoksa torpido arkasında kalorifer peteğine bakacaksınız ısınmayan lpg soğuk kış gunlerınde arabayı da ısıtmaz.kalorifer peteğine yogunlaşın T bağlantı kontrolunden sonra
[doublepost=1451419409][/doublepost]
regulatörun basınc ayarı var her markanın farklılık gösterebiliyormuş...ayar bozuksa ısınma problemi cıkarabiliyorMalesef sorun yine ayni hortumlarda bir problem bulamadim ısınan hortumdan bağlantı yapıyorum bağladığım yer bu sefer ısınmıyor acayip bi sorun motor bloğundan gelen su regülatöre oradan kalorifere sonra tekrar bloğa dönüyor ama gaza basmadigimda sıcaklık yok
hemen arkasına basınç ayarından sonra kalibrasyon gerekir.
her ihtimali göz önüne almamız lazım..zaten bu anlattıklarımın haricinde başka bişi olamaz...şuan anlattığım olayı en son olmadı lpgciye gidip ayarlattır sonra bi daha görelim...bana da dert oldu bu sivas soğuk
[doublepost=1451466006][/doublepost]@ali_58 naptın