Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

seat ateca pla 3.0 + acc

Merhaba oncelikle cok guzel olmış gule gule kullanın. direksiyon neden sokuldu. Toplam ne kadar tuttu
Merhaba öncelikle çok teşekkür ederim direksiyon kollar değiştiği için söküldü. İşlemler ACC 3700, PLA 4500 fiyatlar bunlar. Seat sonunda 2500 onuda ileride yaptıracağım arkadaşın dediği gibi aracı resmen tekrardan kullanma isteği geliyor yaptırdığım gün araçla 400 km yol yapmışım araç zaten 4000 de idi. Gerçekten çok başarılı iki sistemde . Özellikler Araba severlerin yüzünü güldürüyor.

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Persembe gunu Custom Auto’da on park sensorleri, pla 3.0 ve acc aktivasyonlari yapildi. Oncelikle iscilik gercekten ust seviye ve her sey tamamen seffaf. Mevlut usta’ya esnafligindan dolayi ayrica tesekkur ederim. Kullandigi tum malzemeler orjinal ve yapilan isciligi bire bir izledim ve hayran kaldim. :) Acc gercekten olmazsa olmazmis. Uzun zaman sonra araci kullanirken gercekten keyif aldim. Otomatik park her ne kadar benim icin gerekli olmasa da usta suruculerin park edemedigi yerlere park etti kendisi. :) Tabi bu ozelliklerin asistan oldugunu unutmamak ve kontrolu elden birakmamak gerektigini hatirlatirim. Bu tur islemler yaptiracak olanlara Custom Auto Mevlut usta’ya gitmelerini oneririm.
Hayırlı olsun. Dediklerine tamamen katılıyorum.

Merhaba öncelikle çok teşekkür ederim direksiyon kollar değiştiği için söküldü. İşlemler ACC 3700, PLA 4500 fiyatlar bunlar. Seat sonunda 2500 onuda ileride yaptıracağım arkadaşın dediği gibi aracı resmen tekrardan kullanma isteği geliyor yaptırdığım gün araçla 400 km yol yapmışım araç zaten 4000 de idi. Gerçekten çok başarılı iki sistemde . Özellikler Araba severlerin yüzünü güldürüyor.

Hayırlı olsun. Seat sound makyajlı kasaya uygulanabiliyor mu? Engel bir durum var mıdır yani?

Ya beats bildiğim üzere seat sounddan çok daha iyi diye biliyorum. Acaba makyajsıza yapılıyormu seat sound ile fiyat farkı ne bir bilgin varmı?

Beats fiyatı seat sounda göre baya tuzlu olur. Seat sound için sadece center ve subwoofer ekleyip parametre atılıyor. Beats için ise bunlara ek olarak amfi geliyor ve normal hoparlörler de değişiyor diye biliyorum.

Geri
Üst Alt