Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW Trakya Organizasyonları

eline sağlık @WildlesS ismail. çok hoş görünüyor. biz olaya bittik. yenisine sağlık artık...

Bu haftaki Halı Saha Organizasyonumuz da kazasız bitti. Gelenlerin ayağına sağlık. Özellikle taaaaaaa Lüleburgaz'dan gelen Alper Kardeşime @TF775 teşekkür ederim. Bu hafta yenilsek de gönüllerimiz beraber...

Her araci kaplayabiliriz abi arac ici disi farketmez gun ve saat syleyin yeterli iste olmiyim ytrki dadas abi garajimizda senin aracinda fotolari olur fena mi :))

59 FT 879

Memet abi sende ayni sekil hepinize kapimiz acik geliyoruz deyin yeterki bnmde bi cok sey elimden gelio ama guven olmadgindan dukkan acamiyorum :(( ugrasirken saatin nasi gctigini bile anlamiyorum severek yapinca baska ypabilmk icin senelik izin kullandim iyide muhabbet oldu ve isimizi grduk

59 FT 879

Ne demek kirec abi yapilan isten memnun kalininca arac sahibi kadar yapanlarda mutlu oluyo :)

59 FT 879

Geri
Üst Alt