Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW Trakya Organizasyonları

Ne demek abi tek basinada yapilmiyor sizlerinde elinize saglik ortada bi emek varsa birlikteligin emegidir saolun

59 FT 879

Unutmadan bu resimlerde bu gece kaplamadan cikan 3 aracindir :)) il olarak rakimizin oldgunu siz dusunuyor musunuz ?.. her konuda tabi dadas ve mehmet abi

59 FT 879

Unutmadan bu resimlerde bu gece kaplamadan cikan 3 aracindir :)) il olarak rakimizin oldgunu siz dusunuyor musunuz ?.. her konuda tabi dadas ve mehmet abi

59 FT 879
maşallah nazar degmesin valla araç içi kaplama cok basarılı olmuş gelimde benimkini de kaplayın ozaman bakarız rakıbiniz varmı yokmu

Beni EDS'ler İYİ Tanır

Valla ben kendime guveneniyorum maç konusunda ama kaplama işine diyecek sözüm yok benim elimden gelir böyle işler ama uğraşacak zaman bulamam bundan dolayı çok yapmak istediğim ve yapamadigim bir sürü iş var ama yakın zamanda trakya ya gelirsem @WildlesS bende yaptırırım kaplama

Geri
Üst Alt